Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dikkat edersen hepsi demedim.Çoğu dedim. Bence bu şekilde yapmak yerine kendi özgün amblemlerinizi çizmeniz daha iyi olacaktır.Hazır amblem kullanmak hayalgücünüzün gelişmesine engel olacaktır.
Ben hangilerinin hazır şablonlardan alındığını biliyorum,ancak açıklamayacağım.Bence bunu siz yapmalısınız ki ona göre yorum yapılsın.
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.
Konu başlığınız düzenlenmiştir. Lütfen kurallara riayet ediniz.
bakın arkadaşlar insanların kalplerini kırmaya gerek yok ben o çizimi alırken bi logonun veya yapılmış bişeyin üzerinden almadım elimde ikonlar vardı ordan kullandım yani böle ağır itamlarda bulunmayın yok grafiker olamayan lar falan düz konuşalım eğer öle düşünüyorsanız yorum yapmassınız olur biter......