Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

P.S.A Su Armatürleri Kataloğu

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Moderatör tarafında düzenlendi:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
O şekiller tasarımı çok boğmuş gibi iç sayfalarda...
İç kısım göze hitap ediyor fakat siyah rengi ne kadar sevsemde burada boğmuş...
Yani dış kapağı gören içinin böyle olduğunu düşünmez... Bende dış kapağıda içine uyarlamalısın...
Yada siyaha ilave olarak yeşil tonlarıda kullanmalısın...

İyi çalışmalar...

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O şekiller tasarımı çok boğmuş gibi iç sayfalarda...
İç kısım göze hitap ediyor fakat siyah rengi ne kadar sevsemde burada boğmuş...
Yani dış kapağı gören içinin böyle olduğunu düşünmez... Bende dış kapağıda içine uyarlamalısın...
Yada siyaha ilave olarak yeşil tonlarıda kullanmalısın...

İyi çalışmalar...

Yorumun için teşekkürler.

Kapaktaki şekiller lokal lak olduğu için siyahta çok güzel duruyorlar. İç sayfalardaki boğan şekillerden kastınız nedir? Lale figürlerini sadece kapak içlerinde kullandım ve çok silik bir tram değeri var. Bu da rahatsız edecek boyutta değil.

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kapak çok koyu düşmüş ve içeriği yansıtmıyor. kapak üzerinde biraz daha çalışmalısınız. siyahı çok severim ama çok zayıf kalmış. üzerindeki gri tonlamaları yaldız olarak düşündüyseniz (gümüş yaldız) o zaman olay farklı tabi. bir armatür koymanız da kapağa hareket kazandırabilir.

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kapak çok koyu düşmüş ve içeriği yansıtmıyor. kapak üzerinde biraz daha çalışmalısınız. siyahı çok severim ama çok zayıf kalmış. üzerindeki gri tonlamaları yaldız olarak düşündüyseniz (gümüş yaldız) o zaman olay farklı tabi. bir armatür koymanız da kapağa hareket kazandırabilir.

Teşekkürler yorumun için. Tekrar belirteyim, kapaktaki lale figürleri lokal lak. Logo ise gümüş varak.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Tramlar buradan 15-25 arası gözüküyor ve bende boğmasına yeterli bir tram değeri :) Karar sizin ...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
elinize sağlık başarılı bi çalışma çıkmış ortaya...tabi ki böyle djital ortamda bakıldığında kapak ne kadar boğuk görünse de eminim baskı sonrası çok şık görünecektir...iç sayfaların dizaynı gayet uyumlu... temiz bi iş ve işcilik...elinize sağlık...şahsım adına ve siyah adına :) ben beğendim...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
dış renkle iç renk çok uyumsz nie siyah ayrıca bencede zemindeki figürler bozmuş.

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinize sağlık başarılı bi çalışma çıkmış ortaya...tabi ki böyle djital ortamda bakıldığında kapak ne kadar boğuk görünse de eminim baskı sonrası çok şık görünecektir...iç sayfaların dizaynı gayet uyumlu... temiz bi iş ve işcilik...elinize sağlık...şahsım adına ve siyah adına :) ben beğendim...

Teşekkürler ZUCKER. Dediğin gibi dijital ortam her zaman aldatıyor. Siyah sevenler derneği adına da teşekküler:)

Kapağa ürün koyma taraftarı değildim. Kullandığım ürünler metal olduğu için kapak ta da siyah ve gümüş tercih ettim. Siyah üzerinde de lokal lak çok hoş duruyor. İç sayfalara uygun bir kapak olduğu kanısındayım. Tek renk bir kapak yapmam gerekiyordu ve tercihim siyah oldu. Siyah ve fıstık yeşilini seviyorum ne yapayım:p

Bu arada sayfa düzenlemesi için MERCANO ya teşekkür etmeyi unuttum. Daha dikkatli olacağım. Saolasın.

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genelinde başarılı bir çalışma eline sağlık yalnız ön kapakta "sertifika" logosuna yansıma vermezsen daha iyi olacak gibi çünkü orası derinliği olan bi zemin değil tek boyutlu bir buton gibi gözükmeli...

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genelinde başarılı bir çalışma eline sağlık yalnız ön kapakta "sertifika" logosuna yansıma vermezsen daha iyi olacak gibi çünkü orası derinliği olan bi zemin değil tek boyutlu bir buton gibi gözükmeli...

Teşekkürler. Kapağı önce Photoshop' ta yapmıştım. Sunum bu şekilde oldu fakat son bir değişiklikle o yansımayı kaldırdım ve fh.'de bitirdim. Baskı da umduğumdan güzel çıktı. Metal ürünleri hakkıyla basabilen usta sayısı çok değil. Çok şükür bunu da atlattık.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Amacına uygun,temiz bir iş çıkarmışsın emeğine sağlık.Dikkatimi çekti sanırım yeşili çok seviyorsun:)

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Amacına uygun,temiz bir iş çıkarmışsın emeğine sağlık.Dikkatimi çekti sanırım yeşili çok seviyorsun:)

Teşekkürler damla. Evet çok severim hatta bu gün fıstık yeşili gömleğimi giydim:)

XPPRO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmanın geneli şık olmuş ama teknık detaylarda doğru olmayan durumlar var.
Dış kapakla iç sayfaların uyumsuzlugu konusuna katılıyorum ben de.
kapaktakı lakları direk siyah zemine atarsan o renk boğuşukluğundan da kurtulmuş olursun. siyahta hiç baskı olmasın direk lak..

eline sağlık

kadet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmanın geneli şık olmuş ama teknık detaylarda doğru olmayan durumlar var.
Dış kapakla iç sayfaların uyumsuzlugu konusuna katılıyorum ben de.
kapaktakı lakları direk siyah zemine atarsan o renk boğuşukluğundan da kurtulmuş olursun. siyahta hiç baskı olmasın direk lak..

eline sağlık

Dostum teşekkürler. Dediğim gibi kapakta PSA logosu varak, diper logolar baskı ve zemindeki lale figürü de komple lak. Başka türlü ifade edemeyeceğim tramlı kullandım. Sanırım diğer yorumları okumadan yorumluyorsunuz:)

uayasirr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kadet çalışma çok güzel olmuş emeğine sağlık
senden bi isteğim var katalogda kullandığın su armatürlerini paylaşırmısın iyi çalışmalar...