Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben machintosh photoshop cs4 kullanıyorum ama sayfa kıvırma işlemini bilgisayarıma yükleyemiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim veya sayfa kıvırmanın daha kolay bir yolu var mı ????:sadsmile:
yükleme esnasında hata mesajı veriyormu? İsterseniz kendi sitesiden tekrar indirin kurmayı deneyin (serial veremiyorum çünkü forumda paylaşmak yasak olduğundan) AV Bros. Page Curl Pro 2.2 MAC
yada kıvırmak istediğiniz katmana ctrl+t yapın sağ tıklayın warp ı secin istediğiniz şekilde kıvırın
Aslında bunun için bi plug-in e gerek yok. Türk insanı olarak cidden çok tembeliz Pen tool ile 3 koşegen ciziyosunuz ve blending optionstan gerekli gölgeleme ayarlarını yaptıktan sonra programa bağlı olmaksızın kendi gölgenizi yansıtırsınız , eminim çokta güzel şeyler çıkar. naçizane fikrim tabi kızmayın ..
merhaba ben machintosh photoshop cs4 kullanıyorum ama sayfa kıvırma işlemini bilgisayarıma yükleyemiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim veya sayfa kıvırmanın daha kolay bir yolu var mı ????:sadsmile:
pen toola istediğin yeri seçip sağ tıkla make selction diyerek ctrl x ile kes yeni katman oluştur ctrl v ile yapıştır sonra ctrl t yap 180 derece döndür köşeye yerleştir katman özelliklerine gir alt gölge ver renk ver veya gradient geçişi ver