Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

page curl ile ilgili soru sorcaktım

meral012

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben machintosh photoshop cs4 kullanıyorum ama sayfa kıvırma işlemini bilgisayarıma yükleyemiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim veya sayfa kıvırmanın daha kolay bir yolu var mı ????:sadsmile:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kıvırmayı planladığınız alanı seçin, warp ile istediğiniz şekilde kıvırın?

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
yükleme esnasında hata mesajı veriyormu?
İsterseniz kendi sitesiden tekrar indirin kurmayı deneyin (serial veremiyorum çünkü forumda paylaşmak yasak olduğundan)
AV Bros. Page Curl Pro 2.2 MAC

yada kıvırmak istediğiniz katmana ctrl+t yapın sağ tıklayın warp ı secin istediğiniz şekilde kıvırın

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
Aslında bunun için bi plug-in e gerek yok. Türk insanı olarak cidden çok tembeliz :) Pen tool ile 3 koşegen ciziyosunuz ve blending optionstan gerekli gölgeleme ayarlarını yaptıktan sonra programa bağlı olmaksızın kendi gölgenizi yansıtırsınız , eminim çokta güzel şeyler çıkar. naçizane fikrim tabi kızmayın ..

muscift

🌱Yeni Üye🌱
page curl

merhaba ben machintosh photoshop cs4 kullanıyorum ama sayfa kıvırma işlemini bilgisayarıma yükleyemiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim veya sayfa kıvırmanın daha kolay bir yolu var mı ????:sadsmile:

selam meral hnm
page curl pluginini gönderme imkanınız vsr mı

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pen toola istediğin yeri seçip sağ tıkla make selction diyerek ctrl x ile kes yeni katman oluştur ctrl v ile yapıştır sonra ctrl t yap 180 derece döndür köşeye yerleştir katman özelliklerine gir alt gölge ver renk ver veya gradient geçişi ver