Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar internetten hazır page flip fla dosyası indirdim bu dosyada toplam 7 sayfa var ben sayfa sayılarını arttırmak istiyorum ama yapamadım bu konuda yardımcı olabilirseniz vçok sevinirim.
merhaba; indirdiğin rar dosyasının içinde xml (veya page) klasörü var onun içindeki xml dosyasını açıp (dreamweaver,note pad, vs) programla sayfa ekleyebilirsin.. şimdiden kolay gelsin...
alpay teşekkürler o sorunu senin anlattığın gibi çözdüm. cevabını sonradan gördüm. Şİmdi başka bi sorunum var. Sitede sayfaların köşelerine tıkladığında kitap sayfaları şeklinde açılıyor. ben bunu bir butona tıklanarak yapmayı istiyorum bununla ilgili yardım edebilirmisiniz ?
Arkadaşlar örnek dosyaların olduğu link aşağıda catalogue.fla dosyasındaki butonlara tıklandığında sayfalar açılsın istiyorum. nasıl yapacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum
Selam arkadashlar Flash Page Flip konusunda benimde yardim ihtiyacim var eger yardim ederseniz cok sevinirim ben kendi bilgisayarim AppServ kurdum ve localhostdan deneme yapmak istiyorum karshima soyle bir problem cikiyor
select * from mag_name ### No database selectedThere was a problem With the DatabaseNLError : No database selectedNLNLSQL = [select * from mag_name]
Selam arkadashlar Flash Page Flip konusunda benimde yardim ihtiyacim var eger yardim ederseniz cok sevinirim ben kendi bilgisayarim AppServ kurdum ve localhostdan deneme yapmak istiyorum karshima soyle bir problem cikiyor
select * from mag_name ### No database selectedThere was a problem With the DatabaseNLError : No database selectedNLNLSQL = [select * from mag_name]
1- Neden türkçe karakter kullanmıyorsunuz ? 2- (Shimdiden teshekkurler) Türkçe kelimeleri ingilizce gibi yazmak bi maharet midir? 3- Türkçe öğretmeninize selamlar...
1- Neden türkçe karakter kullanmıyorsunuz ? 2- (Shimdiden teshekkurler) Türkçe kelimeleri ingilizce gibi yazmak bi maharet midir? 3- Türkçe öğretmeninize selamlar...
Azerbaycanliyim ve bakude yashiyorum Rusca ishletim sistemi kullaniyoruz burda
Boyle ufak sheylere takilib on yargilarinizla insanlarda hata aramayi burakip yardimci ola bildiyiniz konularda insanlara destek olsaniz, bu sizi kotu insan yapmaz..
Azerbaycanliyim ve bakude yashiyorum Rusca ishletim sistemi kullaniyoruz burda
Boyle ufak sheylere takilib on yargilarinizla insanlarda hata aramayi burakip yardimci ola bildiyiniz konularda insanlara destek olsaniz, bu sizi kotu insan yapmaz..
Arkadaşlar internetten hazır page flip fla dosyası indirdim bu dosyada toplam 7 sayfa var ben sayfa sayılarını arttırmak istiyorum ama yapamadım bu konuda yardımcı olabilirseniz vçok sevinirim.