Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Paintbrush tool sorunu

eocbn

🌱Yeni Üye🌱
İyi Akşamlar Herkese ,

Adobe Photshop kullanıyordum şimdi vektörel resimler için illustrator ı yükledim. CS4 . Yeni bir kullanıcı olduğum için çok basit belki ama bir problemim var. Forumda araştırdım ama bulamadım . Şimdi herhangi bir nesnenin içini boyamak için paintbrush tool segmesine tıklıyorum bir türlü boyayamıyorum . mesela bir yuvarlak çiziyorum otomatik içini aynı renk dolduruyor. Bir de mavi çizgiler gözüküyor. Rahat rahat bir çizim yapamıyorum boyama işlemi gerçekleştiremiyorum .

Yardımcı olursanız sevinirim . Şimdiden Teşekkürler . .

Benzer konular

eocbn

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar sorum anlaşılmadı mı yoksa çok mu zor ?

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
dostum mavi çizgileri ctrl+u yada elma+u ile kaldırabilirsin ama hizzalarken çok işe yarıyor bilgin olsun. içini doldurmaya gelince tam olarak anlayamadım sorunu ama ben o toolu kullanmıyorum. rengini değiştireceğin nesneyi seç sol taraftaki menülein en altında aynı photoshopda olduğu gibi rengi gösteren kutucuk var. çift tıklayıp içine girerek istediğin rengi verebilirsin. ben en çok bu şekilde yapıyorum. bir diğer yöntem ise sağ taraftaki menüde color sekmesi var. sende yoksa menülerdeki window seçeneğinin altından açabilirsin. orada da nesne seçili iken renk değişiyor.