Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Palsöz Logo Çalışması

sismans

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Selamlar,
PALSÖZ = Zirve, Şahika, Doruk manalarına gelmektedir. Mavi ve Yeşil kombinasyonlarının yer aldığı bir logo yapmam gerekiyor. bu konuda fikirlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim. yorumlarınızı bekliyorum

Siz çalışmanızı yapıp buraya yükleyin.Size fikirleri ile destek olacak arkadaşlar çıkacaktır.

logouf.jpg

bu şekilde bir çalışma sizce nasıl? yoksa A yerine bir dağ resmi koymak daha mı güzel olur?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz çalışmanızı yapıp buraya yükleyin.Size fikirleri ile destek olacak arkadaşlar çıkacaktır.

sismans

🌱Yeni Üye🌱
logouf.jpg

bu şekilde bir çalışma sizce nasıl? yoksa A yerine bir dağ resmi koymak daha mı güzel olur?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ordaki şeklin A harfine benzer bir tarafı yok.Daha çok n harfini anımsatıyor.Sol taraftaki uzantıyı kaldırırsanız daha iyi olacağı kanaatindeyim.

sismans

🌱Yeni Üye🌱
ö harfi ve renkler için düşünceniz nedir?

bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
sol taraftaki uzantıyı kaldırıp a harfine benzemesi gerekiyor. renkler ben pek beyenmedim akılda kalıcı değil ikiside koyu tonlar birbirini bütüneyen renkler kullanırsanız daha iyi olur... düşünce olarak güzel görünüyor emeginize sağlık basarılar...;)

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
A olması gereken şekil bana bizim okulun logosunun yarısı gibi geldi (marmara üni.), bir de bu logo neye hizmet edecek onu belirtmemişsiniz, ne logosudur bu?

hardb0yy

🌱Yeni Üye🌱
mavi yeşil uyum olmamış ordaki a harfi değil m harfi gibi biraz canlılık lazım logoya

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Düşünce güzel ama yansıtamamışsınız gibi. Bir de yazı fontunu değiştirmelisinzi son derece basit görünüyor bu şekilde.