Yorumlarınız Benim İçin Değerlidir...
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 20 Kas 2010 #1 Yorumlarınız Benim İçin Değerlidir...
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 20 Kas 2010 #2 Yorum Lütfen...
sagat ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 13 Şub 2010 Mesajlar 118 Tepkime puanı 1 20 Kas 2010 #3 fontlar logo renkler font seçimleri font büyüklükleri kesim payları A dan Z ye tamamen değişmeli eğer bunu siz yaptıysanız bence çok fazla örnek incelemelisiniz
fontlar logo renkler font seçimleri font büyüklükleri kesim payları A dan Z ye tamamen değişmeli eğer bunu siz yaptıysanız bence çok fazla örnek incelemelisiniz
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 21 Kas 2010 #4 sagat' Alıntı: fontlar logo renkler font seçimleri font büyüklükleri kesim payları A dan Z ye tamamen değişmeli eğer bunu siz yaptıysanız bence çok fazla örnek incelemelisiniz Genişletmek için tıkla ... Yorum İçin Teşekkürler...
sagat' Alıntı: fontlar logo renkler font seçimleri font büyüklükleri kesim payları A dan Z ye tamamen değişmeli eğer bunu siz yaptıysanız bence çok fazla örnek incelemelisiniz Genişletmek için tıkla ... Yorum İçin Teşekkürler...
R raul1934 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Tem 2010 Mesajlar 81 Tepkime puanı 0 21 Kas 2010 #5 benim şahsi fikrim. çok basit ve çok sade olmuş... emeğinize sağlık başarılar
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 21 Kas 2010 #6 Açıkcası hiç uğraşılmamış bir kurumsal bile diyemedim... Lütfen örnekleri inceleyiniz. Emek verilmemiş kurumsal kimlik çok önemlidir. İyi çalışmalar
Açıkcası hiç uğraşılmamış bir kurumsal bile diyemedim... Lütfen örnekleri inceleyiniz. Emek verilmemiş kurumsal kimlik çok önemlidir. İyi çalışmalar
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 21 Kas 2010 #7 raul1934' Alıntı: benim şahsi fikrim. çok basit ve çok sade olmuş... emeğinize sağlık başarılar Genişletmek için tıkla ... sirine24' Alıntı: Açıkcası hiç uğraşılmamış bir kurumsal bile diyemedim... Lütfen örnekleri inceleyiniz. Emek verilmemiş kurumsal kimlik çok önemlidir. İyi çalışmalar Genişletmek için tıkla ... Yorumlar İçin Teşekkürler...
raul1934' Alıntı: benim şahsi fikrim. çok basit ve çok sade olmuş... emeğinize sağlık başarılar Genişletmek için tıkla ... sirine24' Alıntı: Açıkcası hiç uğraşılmamış bir kurumsal bile diyemedim... Lütfen örnekleri inceleyiniz. Emek verilmemiş kurumsal kimlik çok önemlidir. İyi çalışmalar Genişletmek için tıkla ... Yorumlar İçin Teşekkürler...
ozkanozel16 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 11 Tem 2008 Mesajlar 576 Tepkime puanı 5 Yaş 44 23 Kas 2010 #8 benim hoşuma gitti açıkçası, Gerçi kurumsal çalışma tecrübesi olan biri değilim, yinede hoşuma gitti... Emeğe sağlık
benim hoşuma gitti açıkçası, Gerçi kurumsal çalışma tecrübesi olan biri değilim, yinede hoşuma gitti... Emeğe sağlık
F Furkan EKMEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 May 2010 Mesajlar 1,975 Tepkime puanı 40 23 Kas 2010 #9 ozkanozel16' Alıntı: benim hoşuma gitti açıkçası, Gerçi kurumsal çalışma tecrübesi olan biri değilim, yinede hoşuma gitti... Emeğe sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler...
ozkanozel16' Alıntı: benim hoşuma gitti açıkçası, Gerçi kurumsal çalışma tecrübesi olan biri değilim, yinede hoşuma gitti... Emeğe sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler...