çok acil yardım arkadaşlar. bilginize ihtiyacım var bu fontu bilen varsa lüften söylesin.:.(
halfmoon 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Mar 2011 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 1 Nis 2013 #1 çok acil yardım arkadaşlar. bilginize ihtiyacım var bu fontu bilen varsa lüften söylesin.:.(
F ferox 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 16 Tem 2009 Mesajlar 719 Tepkime puanı 19 1 Nis 2013 #2 halfmoon' Alıntı: çok acil yardım arkadaşlar. bilginize ihtiyacım var bu fontu bilen varsa lüften söylesin.:.( Genişletmek için tıkla ... Selam, fonta bakındım ama bulamadım, eğer logo lazımza buradan pdf formatında indirebilirsiniz. kolay gelsin.
halfmoon' Alıntı: çok acil yardım arkadaşlar. bilginize ihtiyacım var bu fontu bilen varsa lüften söylesin.:.( Genişletmek için tıkla ... Selam, fonta bakındım ama bulamadım, eğer logo lazımza buradan pdf formatında indirebilirsiniz. kolay gelsin.
halfmoon 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Mar 2011 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 1 Nis 2013 #3 vektör olarak var ama fontu lazım saol yine de
yusufbey123 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Haz 2012 Mesajlar 125 Tepkime puanı 0 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 1 Nis 2013 #4 arkadaşım bu şekilde bu fontu bulamazsın , çünkü dışında kalın kontör ve düzeltilmiş bu bence ama istersen dafont.com bakın bir buraya
arkadaşım bu şekilde bu fontu bulamazsın , çünkü dışında kalın kontör ve düzeltilmiş bu bence ama istersen dafont.com bakın bir buraya
halfmoon 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Mar 2011 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 1 Nis 2013 #5 yusufbey123' Alıntı: arkadaşım bu şekilde bu fontu bulamazsın , çünkü dışında kalın kontör ve düzeltilmiş bu bence ama istersen dafont.com bakın bir buraya Genişletmek için tıkla ... orayada baktım orda da yok myfont bile bulamadı yani. evet sanırım üstünde oynanmş.
yusufbey123' Alıntı: arkadaşım bu şekilde bu fontu bulamazsın , çünkü dışında kalın kontör ve düzeltilmiş bu bence ama istersen dafont.com bakın bir buraya Genişletmek için tıkla ... orayada baktım orda da yok myfont bile bulamadı yani. evet sanırım üstünde oynanmş.
-eliferdem 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 1 Nis 2013 #6 Apple Casual olabılır mı? Apple Casual Free Font Download - ufonts.com