Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Panel penceresinde yardımlarınızı bekliyorum...

caglayangursel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam arkadaşlar İndesing'da bir sıkıntı yaşamaktayım..Sorunum Fitting penceresini üst pencerede göremiyorum...:sweating: Object fitting denedim açılması için açılmıyor,sağ tıklayıp fitting pencereside açılmıyor....:sweating: indesing tekrar yükledim problemim hala aynı devam ediyor..tek çare format atmak kaldı...bu zulümden kurtarmanızı ve yardımlarınızı bekliyorum....:crying:
Saygılar herkese iyi çalışmalar diliyorum....:sadsmile:

psyteamtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"Edit" menüden "Menus" seçeneğine gel.

Yukardan ikinci dropdown u "Aplication Menus" e al eğer seçili değilse.

Burada istediğin menü ve alt menüyü görünür yada görünmez kılma seçenekleri var.. Muhtemelen senin programda "Object" menü altındaki "Fitting" seçeneği burda (göz) işareti olarak kapalı. Eğer sorununu yanlış anlamadıysam..

Bir diğer çözüm boyutunu değiştireceğin nesneyi CRTL + Shift tuşuna basılı ile köşesinden sürükleyerek orantıya sadık kalarak büyültüp küçültmek.. Ben genelde bu özelliği tercih ediyorum...

Yada nesneye çift tıklayıp "direct selection" modunda ayarladığın ölçü içerisinde farklı görünümlere kavuşturmak.. Ayarlamayı yapınca çift tıklamayı unutma sarımtırak renkten maviye dönmeli nesnen...

Bir diğer farklı çözüm ise eğer quicktime ın warsa bu linkten

RapidShare: Easy Filehosting

yoksa divx olarak bu linkten indireceğin videolarında yardımcı olacağını sanıyorum..
(her iki linkteki videoda birbirin aynıdır. quicktime 3,43 MB, divx avi ise 23,3 MB)

RapidShare: Easy Filehosting