Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Papatya kozmetık logo calısmaları

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende 1 diyorum

renk altenatifi sunabilirsin

saygılar...

TypO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar hepınıze yorumlarınızla ılgılı cok tesekkur ederım saygılarımı sunarım :D

ozgunluk81

🌱Yeni Üye🌱
bu çalışmaların logo type olarak değerlendiriyorum ve başarılı bulamıyorum. İlk çalışmanda belki firma adını yanına yazarsan daha oumlu olabilir aksi halde kullanabilme imkanı çok kısıtlıı kendini göstermeyen pek başarılı olmayan bir çalışma.

Şöyle bir düşünürsek zaten logomuzu yaratırken neleri kıstas alıyoruz. SB ve RN olmas Pozitif ve Negatif olması Yatay ve dikey zeminlerde kullanım uygunluğu.

Yaptığın çalışmayı nerde nasıl sergileyebiliriz? Uygun olacakmı her türlüsüne. Sadece logo çalışmanı type sonra çalışmanı tavsiye edebilirim sana..

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışma gayet güzel ama mavi yazan yeri yeşil yapsamısın daha hoş bi görünüm olabilirdi.

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
1. ve 3. logo bence güzel ama yinede aralarında seçim yapalım dersen de 1 numara. Tebrikler

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. çalışman en güzeli olmuş.. yazı karakterinin kıvrımı papatyaya çok iyi oturmuş.. 2. logo da fena değil ama beğenmedim şahsen... 3. logoya gelince: papatyayı daha tüçük tutupta, yazıyı papatyanın sağ ve solundan taşacak şekilde ayarlayabilirsin.. çok büyük papatyan çünkü ;)