Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GLO çalışmasının,"nasıl parfüm sıkılır" dersi biraz ilginç geldi bana onun dışında sade ve şık olmuşlar ayrıca crop lar (kesim çizgileri) çok büyük matbaacı suat usta vardı bu kesim çizgilerini görseydi "körmüyüm lan ben bunlar nedir" derdi
arkadaşım biraz büyük olmuş tabikide ilk zamanlar yapmıştım bunları okul zamanınında.balka bi sete ye yüklemiştim oradan aldım buraya koydum. suat usta üzerine alınmasın ona özel bişey deil
Parfüm kutusu için yetersiz bir çalışma. Tamam cok güzel sade hoş şık ama malumdurki kozmetik sektyöründe grafik tasarım herzamankinden daha zihni zorlayıcıdır. Daha şık tasarımlar gerektiri. Gayet başarılı tebrikler. Fakat bidahakinde söylediğim nokkktaya dikkat etmelisin. Yaptığın iş dikkat istiyor. Başarılar
-birinci parfüm kutusunda parfümün kokusu hakinda bir görsellik kullanilsa hitap edilen kitleye daha hizli ulasilir -ikincisi daha anlasilir kokusu hakkinda göresellik kullanilmasada yazi tarziyla cool denilen tarzda