Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Parfüm Şişesi Yapalım

Angelsmone

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ctrl + N ile boş bir çalışma sayfası açalım.
Şişe için Custom Shape Tool ile ampul ü kullandım üst kısmını sildim.
Resimdeki Blending Mode ayarlarını verelim.

16791.jpg

16821.jpg

16918.jpg

Kapak için Rectangular Marquee Tool ile dikdörtgen yapalım.
Blending Mode dan dilediğiniz ayarları verin.
Kapak Layer i şişenin altına getirelim.
Sonra şişenin kapağa dayanan kısmını silgi ile tıklayalım.
Şişe süsü için çiçek brushes kullandım.

16417.png

Benzer konular

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:s paylaşımın için teşekkürler fkt bence pek benzememiş.

KaanSever

🌱Yeni Üye🌱
bencede benzememiş parfümle uzaktan yakından alakası yok teşekkürler :D

Angelsmone

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslında cevap vermeyecektim ama paylaştığım 10 ca dersin arasından buna bakıp yermeyi biliyorsunuz, diğerlerine bir beğeni bile yapmıyorsunuz.
Ben yolu gösterdim uğraştım emek verdim zaman ayırdım, başka şekilde siz daha iyilerini yapın. Kendiniz oturup bir paylaşımda bulunmazsınız onun bunun paylaşımlarını çemkirirsiniz, siz ne işe yarıyorsunuz ki forumda.

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslında cevap vermeyecektim ama paylaştığım 10 ca dersin arasından buna bakıp yermeyi biliyorsunuz, diğerlerine bir beğeni bile yapmıyorsunuz.
Ben yolu gösterdim uğraştım emek verdim zaman ayırdım, başka şekilde siz daha iyilerini yapın. Kendiniz oturup bir paylaşımda bulunmazsınız onun bunun paylaşımlarını çemkirirsiniz, siz ne işe yarıyorsunuz ki forumda.

Bu forumda hiçbir zaman beğeni alıncak diye birşey yok.İyi yorumlara nasıl " Teşekkürler " diyorsan kötü(haklı olmak şartıyla) yorumlara da aynı tepkiyi vermelisin.

He birde sana öneririm ilk fotodan itibaren renglerle biraz oynıyarak tabiki birde içindeki telleri yaparak çalışmanı çok güzel bir ampul çalışmasına dönüştürebilirsin...

Angelsmone

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu forumda hiçbir zaman beğeni alıncak diye birşey yok.İyi yorumlara nasıl " Teşekkürler " diyorsan kötü(haklı olmak şartıyla) yorumlara da aynı tepkiyi vermelisin.

He birde sana öneririm ilk fotodan itibaren renglerle biraz oynıyarak tabiki birde içindeki telleri yaparak çalışmanı çok güzel bir ampul çalışmasına dönüştürebilirsin...

15 yaşındasın bana öneri vermek yerine kendin çalışmalısın daha iyilerini yapmalısın.
Ampül çalışmasını sen kendin yapıp paylaşımını sun.
Bir şey yapıp paylaşmak benim kararıma kalmış.
Yol göstermesini yaptım sende bu yoldan daha iyilerini yaparsın.
Bu bölüm ders bölümü beğeni bölümü değil.
Hiç bir işe yaramayan kişilerin postlarını gereksiz buluyorum.

Angelsmone

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha önce yazdığım gibi
Elliptical Marquee Tool ile daire çizerseniz daha çok benzer.
Ya da herhangi bir şekil.

parfmiesi1.png

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sana aslında baya uzun bir cevap yazmışdım fakat sildim...
Konuyu uzatmamak için bu son mesajım ne yazarsan yaz bundan sonra ceva vermicem...

Akıl başta değil yaştadır...Senin benim yaşımı öne sürmen(ve tabii ki diğer yazdıkların) senin olumsuz eleştirilere karşı
bir garezin olduğunu ve hala olgunlaşamayıp hayatta her zaman beğeni toplayamayacağını anlayamadığını gösterir...Hakkımda diğer söylediğin herşeyi göz ardı ediyorum k.b ben bir bayana o sözleri yakıştıramıyorum nede bu sözlere cevap vermeyi kendime yakıştırıyorum.Ama şunuda söylemeden duramıyorum...Aramızdaki fiziksel yaş farkı kaç bilmiyorum ama zihinsel yaş farklı tarafımdan oldukça fazla gibi görünüyor...

impossible0049

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar lütfen tartışmayın sonuçta bir emek var benzemiş veya benzememiş emeğe saygı duyalım lütfen.

Angelsmone

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sana aslında baya uzun bir cevap yazmışdım fakat sildim...
Konuyu uzatmamak için bu son mesajım ne yazarsan yaz bundan sonra ceva vermicem...

Akıl başta değil yaştadır...Senin benim yaşımı öne sürmen(ve tabii ki diğer yazdıkların) senin olumsuz eleştirilere karşı
bir garezin olduğunu ve hala olgunlaşamayıp hayatta her zaman beğeni toplayamayacağını anlayamadığını gösterir...Hakkımda diğer söylediğin herşeyi göz ardı ediyorum k.b ben bir bayana o sözleri yakıştıramıyorum nede bu sözlere cevap vermeyi kendime yakıştırıyorum.Ama şunuda söylemeden duramıyorum...Aramızdaki fiziksel yaş farkı kaç bilmiyorum ama zihinsel yaş farklı tarafımdan oldukça fazla gibi görünüyor...

Yaşının küçük olması ps de öğrenmen gereken çok şey olduğu idi.
Bundan sonra postlarıma olumlu ya da olumsuz yorum yazmazsan memnun olurum.
Hayat dersi vermeye kalkma kimsenin haddi değil.

Hotfix

🌱Yeni Üye🌱
bence oğuz arkadaşımız yaptığı yorumlarında (çalışmayla ilgili )bir bakıma haklı .evet emek verip bişiler yapmışsın ama perfüm şişesiyle uzaktan yakından ilgisi yok.daha çok armuta benziyor.Belki uçtaki püskürtme kısmını biraz kısa yapsaydın ve gövde üzerinde emanet gibi durmasaydı.Durumu azda olasa kurtarabilirdin .

F3roo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
El ßombasını Andırıyor ama Hadi HayırLısı : )

mor pena

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir paylaşım deneyeceğim, teşekkürler