Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Paşa baklava

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Kesinlikle kırmızı hali ama logo daha şık olabilir bence birde baklavalar çok emanet durmuş düşecekler gibi geldi bana.
Emeğine sağlık

smdl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mavi olan çok hoş ellerinize sağlık

muratturker

🌱Yeni Üye🌱
gayet güzel bi çalışma bu işe daha yeni başladım şuan bi matbaa şirketinde staj görmek amaçlı çalışıyorum.bu işte yaratıcılık çok önemli arkadaşlar bunun farkındayım eğer programları kullanmayı teorik olarak bilseniz bile hayal gücünüz kuvvetliyse çok güzel çalışmalar ortaya çıkıyor.bişey sorcam kutunun üzerine kullandığın vektör leri paylaşma şansın varmı??

Layguen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkaslar Bir Sorum Var

Bu Ambalajöari Hangi Programlarla Yapiyorsunuz

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel olmuş fakat o kullandığınız tekli baklava görselleri bulunduğu yeri bozmuş bence emeğinize sağlık..

mdede96

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş emeğine sağlık
bunları n rapid halinde olanları var mı orjinali???

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar baya olmus bunlar yazılalı ancak uzun zamadır girmiyorum bir arkadas benim tasarımım demis kesinlikle değil baklava resimlerini ben çektirdim demis o olabilir cünkü arıtat adında bir firma verdi bana bu baklava resimlerinin dialarını malum elimize geceni kullanırız o çektirdiyse sağolsun var olsun isime yaradı piyasayı kontrol ederse suan bu resim ortada dolanıp duruyor :) vektörünü istemis biri malesef bu is photoshoptur. bi arkadasta genelde hangi programı kullandığımı sormus ben illustrator freehand ve photosohupu kullanıyorum isine göre değisiyor basit isleri freehandde yapmak kolayıma geliyor.

korkuu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zemini fıstık yeşili ve baklava resmini degistirir misin gördükce insanın iştahi kabarmalı türden olsun.

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla bu cok eski is arkadasım artık değistirmenin bi anlamı yok is basıldı adam icine baklavalarını koydu sattı bile:)

grafik_1907

🌱Yeni Üye🌱
calışma çok güzel eline sağlık...
bana baklava resimleri lazım arkadaşlar bu kutudaki resimlerde olur verebilir seniz.. şimdiden teşekkurler..