Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pasta Kutusu Benden Çıtır Pastaneleri

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
siyah rengi herkes bu şekilde sade ve dengeli kullanamaz.
farkınız çıkmış ben beğendim ellerinize sağlık.

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet siyah asildir güzeldir yerinde kullanılması gerekir fakat bir pastane kutusunda garip durmuş, çalışma çok başarılı logoya bayıldım ama siyah olmamış arkadaşım ama eğer müşterin beğenirse diyecek birşey yok.

ahmetkilic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sanaltrabzon.com
tasarım süper ama bu kutunun verileceği işyeri önemli, oranın tasarımı açıkrenkli ise 4x4 lük bi çalışma olmuş demektir. eline sağlık.

Dark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence siyah kesinlikle gıda sektöründe kullanılması gereken bir renk değil. ama emek var sonuçta ne yapalım. sağlık olsun dicem ama bu renk gıda sektöründe pek sağlıklı değil:cool1:

valla çok begendim şık bi görüntüsü var ama siyah renkte kararsızım bende

siyah rengi herkes bu şekilde sade ve dengeli kullanamaz.
farkınız çıkmış ben beğendim ellerinize sağlık.

Evet siyah asildir güzeldir yerinde kullanılması gerekir fakat bir pastane kutusunda garip durmuş, çalışma çok başarılı logoya bayıldım ama siyah olmamış arkadaşım ama eğer müşterin beğenirse diyecek birşey yok.

tasarım süper ama bu kutunun verileceği işyeri önemli, oranın tasarımı açıkrenkli ise 4x4 lük bi çalışma olmuş demektir. eline sağlık.
teşekkürler arkadaşlar....

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Siyah renk ağırlıklı güzel bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık.

dikenosey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben ambalaj sektörüne ilk başladığımda (ki seneleeeeerrr öncedir bu) bütün çalışmalar serpme dediğimiz diagonal işlerdi. Renkler de krem+bordo. sonra göbek baskılı işlere dönüldü yavaş yavaş ama renk yine krem+bordo.Daha sonraları bordoya kardeş geldi kahve. Daha sonraları nihayetinde yeşil+turuncu+kırmızımız oldu. Daha sonraları yaldız+gofre. Ve nihayetinde şu zamanlarda lak.
Aman önünü kesmeyelim değişimin. Hazır müşterilerin ufku açılmış yeni şeylere kendilerini hazır hissediyorken.
Tasarımda olmaz uymaz diye birşey yok. Gıdaya siyah gitmez, çamaşıra mavi gitmez, aman niye incik koydun boncukçumu... Yeterki herşey yerli yerinde olsun, olması gereken yerde değil.

Dark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben ambalaj sektörüne ilk başladığımda (ki seneleeeeerrr öncedir bu) bütün çalışmalar serpme dediğimiz diagonal işlerdi. Renkler de krem+bordo. sonra göbek baskılı işlere dönüldü yavaş yavaş ama renk yine krem+bordo.Daha sonraları bordoya kardeş geldi kahve. Daha sonraları nihayetinde yeşil+turuncu+kırmızımız oldu. Daha sonraları yaldız+gofre. Ve nihayetinde şu zamanlarda lak.
Aman önünü kesmeyelim değişimin. Hazır müşterilerin ufku açılmış yeni şeylere kendilerini hazır hissediyorken.
Tasarımda olmaz uymaz diye birşey yok. Gıdaya siyah gitmez, çamaşıra mavi gitmez, aman niye incik koydun boncukçumu... Yeterki herşey yerli yerinde olsun, olması gereken yerde değil.

teşekkür ederim ... beğenildi mi peki :D onu bilmemde sakınca yoksa tabi :D

mfy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çıtır pastenelerinin kurumsal rengi var zaten magenta genelde kutuları magentadır onların

Dark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çıtır pastenelerinin kurumsal rengi var zaten magenta genelde kutuları magentadır onların

arkadaşım bu kutu zaten baskıya girmedi. ve ben hazırladığımda onların kurumsalı ile ilgili bir bilge de bana verilmemişti.....

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siyah tutkunu olduğunuz diğer tasarımlarınızdaki gibi bunda da ön planda siyah kullanmak cesaret ister ama hoş bir çalışma olmuş alışılmışın dışında emeğinize sağlık...

Dark

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Siyah tutkunu olduğunuz diğer tasarımlarınızdaki gibi bunda da ön planda siyah kullanmak cesaret ister ama hoş bir çalışma olmuş alışılmışın dışında emeğinize sağlık...

teşekkürler .... :) takipteyiz sanırım :D:D

drejmustafa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma süper, eline sağlık. Lakin logo tanıdık geldi clip art mı yoksa bizim buradakiler mi (ç)alıntı yapmışlar :)

_MeLtEm_

🌱Yeni Üye🌱
güzel duruyo ama siyah olduğu için ilgi çekmiyo iç açıcı değil