Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar bir arkadasimin grubu icin yaptigin logo. grubun adi biraz garip gelince logo da zorlandim sahsen, acimasiz ama anlamli yorumlarinizi bekliyorum:wink:
aslında logo uymus ama.. arkadaslarımında dediği gibi biraz daha oynarsan olur aslında.. ama "o" harfini plaklara benzetirsen daha bi hoş durur.. aslında suan uymus ama bir kaç eksiklik var o kadar.. eline sağlık..
arkadaslar yorumlar icin cok tesekkurler gercekten guzel fikirler ortaya cikti. dedigniz degisiklikleri de artik arkadaslar album cikarinca album kapaginda yapariz:wink:
Elinize sağlık Tipografi ile gayet güzel çözmüşsünüz. Biraz daha ayrıntı, logoyu baltalayabilirmiş. Bence gerekli değil. Bir de, gradient vs. etkiler kullanmasanız tam, "pure one color graphic" tadında olurmuş
Bence CD ye falan benzetme hiç oynama yapma hatta gayet güzel olmuş. Bu senin hayal gücün. Başka biri CD ye benzeterek farklı bir hayal gücü ile devam eder. CD ye benzetme logoyu basitleştirir. Herkesin tek tip olma arzusuna inanamıyorum doğrusu...
Bence CD ye falan benzetme hiç oynama yapma hatta gayet güzel olmuş. Bu senin hayal gücün. Başka biri CD ye benzeterek farklı bir hayal gücü ile devam eder. CD ye benzetme logoyu basitleştirir. Herkesin tek tip olma arzusuna inanamıyorum doğrusu...