Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pc den gelen acayip ses hemde çok :S

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar bilgisayarda müzik dinliyordum ve internette takılıyordum bilindik siteler diyim her zaman gezdiğim siteler ama birden takıldı bilgisayar ve hemen kendine geldi ve bi bayan sesi bişiler söylüyordu ingilizce olarak ben sadece microsoft ve ten million dolar laflarını anladım gerisini anlamadım böyle bir şey ile karşılaşan var mı? acaba neyin nesi internetin kablosunu çektim ses decam etti görev yöneticisinden sistem dosyalarını bile sonlandırdım yine ses devam etti reset attım şimdi ses gitti

:S inş bişi olmaz lisans ile ilgili birşey değildir

bilen varsa acilen beni rahatlatırsa sevinirim

konuyuda yazacak biryer bulamadım bende buraya yazdım

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
şaka tarzında birsey olabilir mi :)
malum pc ye virüs girmis gibi izlenim yaratan cdromu falan açıp kapatan saka amaçlı seyler var .... yazılım olabilir belki :)
ilgnç gercekten :D

Son düzenleme:

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
ama öyle birşeyki ne msn ye girdim nede bilinmedik bir siteye her zamanki sitelere oda 3 site topu topu gezdim ses gelmeye başladı

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Her ihtimale karşılık sistem geri yükleme yapın bence,1 gün öncesine mesela.Bu tarz durumlarda eğer virüs ise daha doğrusu basit bir virüs ise sisteminiz zarar görmemiş oluyor.Ayrıca virüs taraması da yapın bence.Ya da arkadşın bahsettiği gibi o an açmış oluğunuz sayfalardan birinde sesli reklam filan olabilir.Seçenekler çoğaltılabilir.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim korkum lisanssız prg ler var microsoft felan dedi 10 milyon dolardan bahsediyo

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya %99 açtığın bir sitede çalışan bir flash banner'da geldi o..ya da msn'in altında çıkan reklam bannerından bile gelmiş olabilir..
korkulacak bişey yok.bu kadar panik olma yav :)
ne formatı ne lisansı?
microsoft lisanssız kullanıcılara yönelik bu tarz bi girişimi yok ki..
öyle olsaydı ben hergün bu kadını dinliyor olurdum :D
sorun yok, yola devam..

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
benim korkum lisanssız prg ler var microsoft felan dedi 10 milyon dolardan bahsediyo

Yani lisanssız kullanıyorum diyosun.. Şimdi bi gariplik var burda..

Burada alenen lisansız program kullandığını yazıyorsun, ama 10 milyon doları duyunca korkuyorsun..:S

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
söyle bana bu sitede kaç kişi en basitinden lisanslı xp kullanıyor daha gerisini saymıyom sadece bu sitedeğil tabide bura ile kısıtlıyorum

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
söyle bana bu sitede kaç kişi en basitinden lisanslı xp kullanıyor daha gerisini saymıyom sadece bu sitedeğil tabide bura ile kısıtlıyorum

Sevgili arkdaşım.. Bu bir savunma olamaz herhalde.. benim demem o ki bırak başkalarını, sen alenen söylüyorsun işte.. sonra korkuyorsun.. Nette her yerde İP vs. iz bırakıyorsun bu izi bırakırken bide kaçak programlarım var diyosunn..