Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pc Kartvizit Çalışmam

Mehmed_ASLAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mpteknoloji.com
ikinci Kartvizit çalışmam
23894215.jpg

Öneri Ve Eleştirilerinizi Bekliyorum

Eleştirileriniz Beni Geliştirecektir

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu kartvizitten çok bir el ilanına benziyor.Sanırım bir taşla iki kuş vurulmak istenmiş:) daha sade olabilirdi.Değişik kartvizit örneklerini incelemenizi öneririm.

dizaynart

🌱Yeni Üye🌱
yazı karakteri comic sans hiç gitmemiş değiştirilmeli.
fazla yazı var gibi, çok resimler ve çok yazı olması gözü yoruyor.

kolay gelsin

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
gelelim 2.çalışmana.biraz broşür gibi olmuş kartvizitte resim kullanmaktan kaçınmalısın fontlar zaten iyice uçmuş,kullandığın logolar vektörel değil ve önceki kartvizitteki gibi kenar payı bırakmamışsn, kartvizitte veya başka bir çalışmada fazla görsel kullanman yazıya efekler vermen o çalışmanın güzel olduğunu göstermez tam tersine dahada batırır.o yüzden sade ve basit hilelerle çalışmalarını basit ve şık yapabilirsn iyi çalışmalar.

eydartgrafik

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.eydart.com
arkadaşım bence kartvizit çalışmalarını vektörel bi programda (freehand, illustrator, corel draw) yapman daha sağlıklı olur.. zemin çalışmanı photoshopta yapıp bunu programa taşıyabilirsin.. kartvizit çalışması yaparken öncelikle 85x55 mm bi alan açıyosun.. daha sonra içine 80x50 bi çalışma alanı açıyosun.. çalışmanı bu alanı taşırmıcak şekilde yapıyosun..

özellikle vektörel bi program olarak belirttim çünkü photoshopta ufak yazılar baskıda kötü bi sonuş yani kırık şekilde çıkıyo..

biyerlerden başlaman çok güzel.. daha güzel işler yapabilceğine inanıyorum.. başarılarının devamını diliyorum :)

FB'li girl

🌱Yeni Üye🌱
yazı fontu güzel durmuyor bence çok resim var göz yoruyor

başarılar dilerim..

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Her şeye peki ama 2 tane MP teknoloji yazılır mı karta kanki? Renkleri logonun renginde dene daha hoş olur bence ve logonun yanındaki Mp terk yazısını kaldır. Daha sadelik kazanır kart

Coolmen

🌱Yeni Üye🌱
çalışma güzel fakat yazo karekterleri daha özenli seçilebilirdi, elinize sağlık

JMC

🌱Yeni Üye🌱
gelelim 2.çalışmana.biraz broşür gibi olmuş kartvizitte resim kullanmaktan kaçınmalısın fontlar zaten iyice uçmuş,kullandığın logolar vektörel değil ve önceki kartvizitteki gibi kenar payı bırakmamışsn, kartvizitte veya başka bir çalışmada fazla görsel kullanman yazıya efekler vermen o çalışmanın güzel olduğunu göstermez tam tersine dahada batırır.o yüzden sade ve basit hilelerle çalışmalarını basit ve şık yapabilirsn iyi çalışmalar.

Lolanın dediklerine tamamiyle katılıyorum...
Onun dışında yazım yanlışıda var "Karttuş" değilde "kartuş" baskıya vermeden önce düzeltmelisin. Yoksa iş elde patlar...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
MP Teknojı,font olarak çok kaba gorunuyor, denıldıgı gıbı kartvızıtten öte bır el ılanını anımsatıyor emegıne saglık üzerınde bırazdaha durursan guzel bırsey cıkar başarılar...

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
kartvizit değilde daha çok broşüre benzemiş daha sade birşeyler yapabilirdin

savasavas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok kalabalık duruyor... kartvizit, yaptığın işin özetin özetidir...Ve sana ulaşılması için bir araçtır sen maşallah; doldurmuşsun... telefon nerde adres nerde diye hakikaten büyüteçle arayacaklar...

grafikerinbiri

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sanalharita.com
Bunlar da benden:

1. Emeğine sağlık
2. Comic sans fontunu kullanmaman gerektiğini zamanla anlarsın
(ilk başlarda ben de çok severdim :D)
3. Şahıs isimlerinde efekt kullanmaman daha iyi olur
4. Firmanın yaptığı işten çok, adının ön planda olması gerekir.
5. Adres kısmında daha okunaklı karakterler seçmelisin
(Çünkü 7 veya 8 punto yapılır. Türkiye'de yaşlı insan çok :) )
6. Öneri; Mercek içinde resimler güzel, onu yaptığında dışardakilere gerek kalmaz bence
(Olsa da olur olmasa da :) )
7. SAYGILAR

cengizhan123

🌱Yeni Üye🌱
kartvizitler her zaman sade ve cekici olması lazım artı hiç bir zaman efekli yazılar kullanılmaz yerine göre o da belki...göze hitap etmiyor ama normal grafik tasarımı için güsel sayılır...

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
bence arkadaş 1000 tanesi 20 lira 30 lira ya basıyoruz diyen matbaalar varya oraya iş yapmış sanırım. çünkü onlar genelde böyle işler çıkarıyorlar. ben de diğer arkadaşlara katılıyorum kartvizit daha sade olmalı. bu kadar karmaşık çok yazılı vs olmamalı diye düşünüyorum. diğer arkadaşların da dediği gibi vektörel program kullanırsan daha sağlıklı sonuç elde edersin. emeğine sağlık arkadaşım biraz daha kendini sadelik konusuna vermelisin diye düşünüyorum.

Mehmed_ASLAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mpteknoloji.com
bence arkadaş 1000 tanesi 20 lira 30 lira ya basıyoruz diyen matbaalar varya oraya iş yapmış sanırım. çünkü onlar genelde böyle işler çıkarıyorlar. ben de diğer arkadaşlara katılıyorum kartvizit daha sade olmalı. bu kadar karmaşık çok yazılı vs olmamalı diye düşünüyorum. diğer arkadaşların da dediği gibi vektörel program kullanırsan daha sağlıklı sonuç elde edersin. emeğine sağlık arkadaşım biraz daha kendini sadelik konusuna vermelisin diye düşünüyorum.

Yorumlarınız da sizlere katılıyorum
ama Ben Grafiker değilim.
Bu işi ücretlide yapmadım
Bu İş benim mesleğim de değil
Grafikerlik eğitimi yada kulladığım programın eğitiminide almadım.

Burayada Deneme Çalşmaları olduğu için attım.

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazı fontu hiç hoş değil. Çok resim kullanılmış.
Gölgeler göze çok batıyor.

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Bunlar da benden:

1. Emeğine sağlık
2. Comic sans fontunu kullanmaman gerektiğini zamanla anlarsın
(ilk başlarda ben de çok severdim :D)
3. Şahıs isimlerinde efekt kullanmaman daha iyi olur
4. Firmanın yaptığı işten çok, adının ön planda olması gerekir.
5. Adres kısmında daha okunaklı karakterler seçmelisin
(Çünkü 7 veya 8 punto yapılır. Türkiye'de yaşlı insan çok :) )
6. Öneri; Mercek içinde resimler güzel, onu yaptığında dışardakilere gerek kalmaz bence
(Olsa da olur olmasa da :) )
7. SAYGILAR

arkadaşın yorumlarına tamamıyle katılıyorum. kartvizit yapmışsın fakat bilgiler broşür gibi olmuş :) birde yazıları kontrol etmelisin hataların var benim gözüme çarpan "karttuş" oldu onun dışında tekrar gözden geçirmelisin hatta baştan bir çalışma yapsan daha iyi olur.

başarılar arkadaşım.