conquerorpolat
🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar PDF gelmiş çalışmayı montaj için Corel e atıyorum ancak her zaman ya yazılar bozuluyor yada resimler. PDF yi indesign veya illustrator de açtığımda ne font ne de resim sıkıntısı olmuyor.
sarcoglu arkadaşımız konuya değinmiş ancak sanırım corel için geçerli değil.
Yöntemi şu: https://www.grafikerler.net/pdfde-yaziyi-convertleme-t27132.html
"1.yol:
illustrator cs3 te yeni bir sayfa aç ve convertliyiceğin pdf i sayfaya file/place ile çağır(linkli olarak)
sonra object/flatten transparency i seç ve karşına gelen bölümde convert to alll yazan seçeneği işaretle ve okey de belgedeki bütün yazılar convertlenecektir sonra grubu bozmak için object , clipping mask , release ve tabiki sift+ctrl+g
2.yol:
acropat pro kurulu ise enfocus PitStop Professional isimli plıg-ins lende yapıla bilir kolaygelsin"
1.yolda tamam convertleniyor ama illustrator den hangi formatta çıkartırsam çıkarayım, bozuluyor. mesela bazı resimler grayscale oluyor...
2. yoluda denedim programı buldum ancak kulanamadım serial filan problem oldu...
Kısacası; varmıdır bir yolu can çekişen corel e problemsizce pdf aktarmanın?
sarcoglu arkadaşımız konuya değinmiş ancak sanırım corel için geçerli değil.
Yöntemi şu: https://www.grafikerler.net/pdfde-yaziyi-convertleme-t27132.html
"1.yol:
illustrator cs3 te yeni bir sayfa aç ve convertliyiceğin pdf i sayfaya file/place ile çağır(linkli olarak)
sonra object/flatten transparency i seç ve karşına gelen bölümde convert to alll yazan seçeneği işaretle ve okey de belgedeki bütün yazılar convertlenecektir sonra grubu bozmak için object , clipping mask , release ve tabiki sift+ctrl+g
2.yol:
acropat pro kurulu ise enfocus PitStop Professional isimli plıg-ins lende yapıla bilir kolaygelsin"
1.yolda tamam convertleniyor ama illustrator den hangi formatta çıkartırsam çıkarayım, bozuluyor. mesela bazı resimler grayscale oluyor...
2. yoluda denedim programı buldum ancak kulanamadım serial filan problem oldu...
Kısacası; varmıdır bir yolu can çekişen corel e problemsizce pdf aktarmanın?