Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pdf sorunu ?

sertand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sertandirek.com
Arkadaşlar ben 80 sayfalık bir dökümanı pdf yaptım, 65 mb. tutuyor, fakat ben bu dökümanı 65 mb. tan 3-5 mb. civarına düşürüp e-mail atmam gerekiyor, bu işlemi yapmanın kolay yolu varmıdır, zipliyorum yine çok yüksek oluyor. Acilen yardımlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

Grafikrkin

🌱Yeni Üye🌱
Bunun için programlar var. Tam ismini bilmiyorum ama eski çalıştığım yerde böyle bir program vardı..

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Başka türlü nasıl yapabilirim, yoksa baştan tekrar yapmam gerekecek ?
Hiçbirzaman kaliteden ödün verme

*Winrar programını kullanarak ciltlere bölebilirsin, bu sayede 10 mbyte lık bir kaç mail ile aktarabilirsin dosyanı.

*Herhangi bir Dosya paylaşım sunucusuna (Rapidshare, Hotfile vs.) yollayıp, linki kullanıcıya mail atıp indirilmesini sağlayabilirsin.

*Şirketinde yada göndermen gereken kişinin şirketinde FTP sunucusu var ise onu kullanabilirsin.

* CD yada Taşınabilir bellek ile kargo yapabilirsin.

akaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pdf dosyayı küçültmek için dosyayı açıyorsun, print diyorsun, yazıcılardan adobe pdf'i seçiyorsun (Bilgisayarında ADOBE PDF yazıcısının yüklü olması gerekiyor). baskı yapar gibi print tuşuna basıyorsun. Yeni bi isimle kaydederek dosyayı çok küçük boyutlara indirebiliyorsun. Tabi bu kayıtla iş değer kaybediyor ama karşı tarafa kontrol amaçlı gönderiyorsan sıkıntı olmaz. Orjinal dosyayı contvertlemeden pdf yaparsan daha küçük boyutlarda kayıt yapabilirsin bu şekilde.

sutimuti

🌱Yeni Üye🌱
kardes ,eger resim varsa çözünürlüğü düsünürsen oldukca fark edecektir.