Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pedaş

webdizaynsan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.antik-san.com
kardeşim diğer çalışmalarada baktım ama birinci olması gereken tasarım seninkisi bence gayet başarılı hoş ve ne istediğini belirten bir logo olmuş umarım hakettiğini alırsın

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
inşallah kardeşim Allah razı olsun, benim asıl işim bu değil ama sevdiğim için yapıyorum. Saygılar.

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söylenecek çok bişey yok 10 üzerinden 11 :) eline emeğine sağlık olsun...

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağol kardeşim Allah razı olsun güzel yorumlarınız benim gibi bir yoksulu sevindirdi ve mahcup etti. Sevgiler saygılar.

berkojan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam eğer yarışma sahibi gerçekten güzel bir tasarım istiyorsa 1.sin.. çünkü diğer logolar o kadar güzel değil.. en iyisi seninki.. tebrik ederim, emeğine sağlık..

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sağol kardeşim, Allah razı olsun. Önemli olan sizlerin beğenisi benim için.

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sevgili Alibaba,
Yarışmadaki diğer çalışmaarı ben de inceledim. Seninki dışında gözüme çarpan 3-4 farklı daha çalışma oldu. Fena çalışmalar değiller. Seninki için fikrimi daha önce söylemiştim, biliyorsun. Bence şansın yüksek ama logo talebinde bulunanlar için sanki yeterince çalışma toplanmamış ya da tam olarak içlerine sinen bir çalışma çıkmamış. Bunu nereden anladın derseniz; sayfada Markanin istegi uzerine proje suresi 1 hafta uzatilmistir. şeklinde bir ifade var. Bence seçim yapacak kadar yeterli çalışma var ama müşteri beğenisi işte. Herkesin beğendiği bir olmuyor.

Ek olarak bir şey daha söyleyecektim, ekleyeyim:
İşini sergilediğin sitede yaptığın kurumsal örneklerde şöyle bir sıkıntı gördüm. Çalışmada logo rengi olarak turuncu rengi kullanmışsın. Eyvallah, güzel. Ama yaptığın kartvizitte çok alakasız bir şekilde mavi zemin renk kullanmışsın. Turuncunun esamesi okunmuyor. Diğer zarf ve antetlide de tam tersi, maviden eser yok. Bir de antetli ve zarfta kullandığın fontlar genel bütünlüğe baktığında biraz büyük kalmış görünüyor.

Selamlar...

Son düzenleme:

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam öncelikle çok teşekkür ederim bu akşam logoyu tekrar düzenlemem gerekecek. Öncelikle Yazı fontunun eski fontlarını istiyorlar. Bu değişikliği yaptıktan sonra dediğiniz şekilde tüm renkleri uygun bir şekilde tekrar kurumsal kimlik çalışması yapacağım.
Tekrar teşekkürler, selamlar.

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sevgili Alibaba,
Yarışmadaki diğer çalışmaarı ben de inceledim. Seninki dışında gözüme çarpan 3-4 farklı daha çalışma oldu. Fena çalışmalar değiller. Seninki için fikrimi daha önce söylemiştim, biliyorsun. Bence şansın yüksek ama logo talebinde bulunanlar için sanki yeterince çalışma toplanmamış ya da tam olarak içlerine sinen bir çalışma çıkmamış. Bunu nereden anladın derseniz; sayfada Markanin istegi uzerine proje suresi 1 hafta uzatilmistir. şeklinde bir ifade var. Bence seçim yapacak kadar yeterli çalışma var ama müşteri beğenisi işte. Herkesin beğendiği bir olmuyor.

Ek olarak bir şey daha söyleyecektim, ekleyeyim:
İşini sergilediğin sitede yaptığın kurumsal örneklerde şöyle bir sıkıntı gördüm. Çalışmada logo rengi olarak turuncu rengi kullanmışsın. Eyvallah, güzel. Ama yaptığın kartvizitte çok alakasız bir şekilde mavi zemin renk kullanmışsın. Turuncunun esamesi okunmuyor. Diğer zarf ve antetlide de tam tersi, maviden eser yok. Bir de antetli ve zarfta kullandığın fontlar genel bütünlüğe baktığında biraz büyük kalmış görünüyor.

Selamlar...
Hocam yorumlarınızı bekliyorum son hali:)
kurumsal2.jpg

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
Buda logo firma bu fontu istemiş
23633280.jpg

uykalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet güzel. Açık renkli alanlarda problem çıkaracağını düşünüyordum mavi yapmışsın. Bence olmuş eline sağlık tebrik ederim. Yeni font eskisinden daha güzel ayrıca.

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
tekrar teşekkür ederim rıdvancım :blush:

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ali kardeşim merhaba,
Şimdi herşey çok daha yerine oturmuş.
Evet bu font daha çok yakışmış.
Mavi renk de çok güzel olmuş. Çok önemli değil ama İki farklı kartvizit yerine; bilgi kısmı beyaz zeminde kalırken arkadaki sadece logonun olduğu kısım mavi zeminli olarak tek bir çalışma da koyabilirdir.
Bir de kartvizitte isim ile ünvan görebildiğim kadarıyla aynı punto büyüklüğünde. Ünvanın 1-2 punto daha küçük olması da daha doğru olur.

Ellerine sağlık. Çok güzel bir çalışma ortaya çıkmış. Evvelallah iş sendedir inşallah.

Selamlar...

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağol hocam tavsiyelerin başım üstüne, kolay gele :)