Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Penguen-İllüstrasyon

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
penguen.jpg

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hoş olmuş,

Ancak, Ebeveyn olan penguen'in kafasını biraz daha belirgin yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü Çalışmanın 3B olmamasından kaynaklanıyor olsa gerek; gözüne dikkat etmez isek penguen'in kafası diğer taraftaki el ile benzeşiyor.. Bu yüzden dikaktli bakmayan bir kişi onu kafası olmayan bir penguen sanabilir.. Kafasını biraz daha ortaya çıkarıp penguenleri biraz daha detaylandırırsanız ortaya çok daha güzel bir çalışma çıkacağını sanıyorum..

Saygılarımla..

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Canım çok tatlı aslında çizim ve konu ama ilk bakışta ne olduğu anlaşılmıyor,büyük pengueni daha belirgin yapabilirsen daha hoş olur bence,ellerine sağlık çok şirin olmuş:)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bebiş penguen gerçekten çok başarılı olmuş durumda. Ama annenin duruşunda ve boynunda problem var gibi. Üzerinde daha çalışırsanız anneler gününe inanılmaz bir konsept hazırlayabilirsiniz bu çalışmayla gözümde şimdiden canlandı birşeyler :)

power088

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mrotto.com.tr
genelde yavru penguen baba penguenin ayakları arasında durur ama burada ayak yok :D artı kafası daha belirgin olabilirdi ama hoş bir çalışma devamm :D

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Canım çok tatlı aslında çizim ve konu ama ilk bakışta ne olduğu anlaşılmıyor,büyük pengueni daha belirgin yapabilirsen daha hoş olur bence,ellerine sağlık çok şirin olmuş

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk bakışta anne ve yavru penguen olduğunu anlamadım büyük penguenın beyaz kısmına bir kaş göz eklesek kısa saçlı bbir kız yüzü olacak

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
sevimli bir çalışma olmuş..çoğu arkadaşın da belirttiği gibi anne penguenin kafa kısmı daha belirgin olsaymış keşke..göz direk onu arıo ve bana sanki bitmemiş hissini verdi..emeğinize sağlık..kolay gelsin..

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerine sağlık Efoja :)
Sadece arkaplanı beğenmedim :D

Çok güzel olmuş ..

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
eline saglik efoja cok tatli olmuslar ama sorun cizimde degil cizim gayet guzel bnce golgelendirme eksik ya da az kalmis daha belirgin yaparsan sorun ortadan kalkacaktir bn cok begendim devamini bekliyorum

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler efoja

anne penguenin hatlarına biraz daha dikkat edersen daha güzel daha da mükemmel bir çalışma olacak ellerine sağlık

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk çalışmaya göre daha başarılı. Emeğinize sağlık.

Rıdvan KAYAHAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.erkaytasarim.com
bende arkadaşların yorumlarına katılıyor ve ekliyorum.
Penguen (yani yavru penguen) annesinin yada babasının her neyse bacakları arasında durmalıydı. Büyük penguenin ne olduğunu 15 saniye felan sonra baktıktan sonra anladım. Ayrıca onu bile başka yerden referansla yapmış olman üzücü. Başarısız bi çalışma oldu diyemem belki ama başarılı olduunuda sölüyemem. Ayrıca arkaplanada güzel bişiler yapsan irm.art ında dediğiğ gibi anneler günü için mükemmel bi konsept hazırlayabilirsin

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Teşekkür ederim arkadaşlar... Ben Illustrator'de yeniyim elbette referans kullanacağım.... Çizim yaparken referans kullanmak sizi bu denli üzüyorsa siz kullanmayın, depresyon sebebinizi olmasın. Şaka bir yana Rıdvan KAYAHAN, hangi konu üzdü sizi algılayamadım? Anneler günü fikirleri aldı gidiyor ama uygun olmaz. Çünkü bunları yapan baba penguenlerdir. Tekrar teşekkür ederim.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Eline sağlık efoja duruşta bir problem var gibi duruyor ama bu referans aldığın resimdede aynı gibi o bakımdan başarılı olmuş bence başlarda duruşu çok zor olmayan anlaşılır duruşlar seçersen zorlanmazsın ,tebrik ederim.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline emeğine sağlık canım bebek penguen çok sevimli gözüküyor:)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
referans alınan resme baktığımda, çizimin bence başarılı olduğunu söylemeliyim. tebrikler.

belki bir miktar daha gölge ya da boyut hissi verilseydi (yavru penguenin gölgesi anne üstüne düşmüş ancak bu boyut hissi çalışmanın genelinde yok) daha iyi olacağını düşünüyorum.

iyi çalışmalar