Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Peygambere Sevgi ve Gençlik Gecesi afiş çalışmam

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu kez göze dolgun ve güzel görünüyor, bence amacına ulaşmış.

Tek bişey diycem yanlış anlama hepsi halkulade bence, "Peygamberimize sevgi ve gençlik gecesi" yazısının fontunu az biraz küçült üstteki arapça yazıyla karışmasın ve az birazda aşağı al (kırmızı kuşağın üstüne doğru) bence bitmiştir...

Başarılar dilerim...

Son düzenleme:

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
Bu kez göze dolgun ve güzel görünüyor, bence amacına ulaşmış.

Tek bişey diycem yanlış anlama hepsi halkulade bence, "Peygamberimize sevgi ve gençlik gecesi" yazısının fontunu az biraz küçült üstteki arapça yazıyla karışmasın ve az birazda aşağı al (kırmızı kuşağın üstüne doğru) bence bitmiştir...

Başarılar dilerim...

önerileriniz doğrultusunda son hali.bi de vektör ağzında zeytin dalı olan güvercin bulbilsem tam olacak :crying:

asrsaadet3.png

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel kardeşim ellerine sağlık, bu diğerinden daha güzel olmuş ancak yazıya siyah kontur yerine gölge verirsen daha profesyonel duracaktır, acizane görüşüm... Başarılar.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kardeş ben bi şeye takıldım.Bu etkinlik anladığım kadarıyla Kütahya da düzenleniyor.Kütahya da düzenlenen bir etkinlik için İstanbul' un vektörel silüetini kullanmak ne derece uygun düşer anlayamıyorum.

Yok eğer İstanbul'da düzenleniyorsa diyecek bi şey yok.Çalışman başarılı.Eline sağlık.

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Madem o kadar anlattık hadi bizimde tuzumuz olsun 5 dakikada 2 farklı hazır resim birleştirmesi yaptım artık bu kadar oldu.. Bitanede netten buldum.. Kendi uploadımdır sorunsuz ve virüssüz.

Barış güvercinleri

güle güle kullan.. :)

TIKLA

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok klasik bence daha fazla yorum yok daha mükemmel olabilir işi photoshopa tam taşıyıp%80 orda yaparsan

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
Güzel kardeşim ellerine sağlık, bu diğerinden daha güzel olmuş ancak yazıya siyah kontur yerine gölge verirsen daha profesyonel duracaktır, acizane görüşüm... Başarılar.
yorumunuz için teşekkür ederim. gölge baskıda sorun çıkarıyor dediler ben de kaldırdım.

Kardeş ben bi şeye takıldım.Bu etkinlik anladığım kadarıyla Kütahya da düzenleniyor.Kütahya da düzenlenen bir etkinlik için İstanbul' un vektörel silüetini kullanmak ne derece uygun düşer anlayamıyorum.

Yok eğer İstanbul'da düzenleniyorsa diyecek bi şey yok.Çalışman başarılı.Eline sağlık.

yorumunuz için teşekkür ederim. Kütahya'da düzenleniyor. fakat dikkat ettiyseniz silüette galata kulesi gibi sadece istanbul'a has yerleri almadım sadece camiler var. camiler iyi durur diye koydum o silüeti.

Madem o kadar anlattık hadi bizimde tuzumuz olsun 5 dakikada 2 farklı hazır resim birleştirmesi yaptım artık bu kadar oldu.. Bitanede netten buldum.. Kendi uploadımdır sorunsuz ve virüssüz.

Barış güvercinleri

güle güle kullan.. :)

TIKLA

eyvallah respot kardeş. baya ilgilendin sağolasın

Çok klasik bence daha fazla yorum yok daha mükemmel olabilir işi photoshopa tam taşıyıp%80 orda yaparsan

size de teşekkür ederim. daha yeni başladım afiş falan yapmaya zamanla geliştireceğim inşallah.

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
bence hiç güvercin falan kullanmayın sade daha hoş duracaktır ilk yorumumda da soyledıgım gıbı

fatma_derya

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş eline sağlık ama biraz daha görsel olabilrdi daha hoşluk katabilirsin ..göze hoş gelecek şekilde:D

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org

gorzone

🌱Yeni Üye🌱
Selam güzel çalışma dostum. söyleyebileceğim şey belki yeşil renk geçişindeki koyu tonu biraz daha açabilirsin. Bide muhtemelen Peygambere sevgi organizatörlerin tasarrufudur muhtemelen ama en azından Peygamber'e diye yazarsan daha uygun olur. böylece O'nun sıradan bir postacı (peygamber postacı, aracı, elçi vs demek farscada) olmadığına vurgu yapmış olursun.

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
Selam güzel çalışma dostum. söyleyebileceğim şey belki yeşil renk geçişindeki koyu tonu biraz daha açabilirsin. Bide muhtemelen Peygambere sevgi organizatörlerin tasarrufudur muhtemelen ama en azından Peygamber'e diye yazarsan daha uygun olur. böylece O'nun sıradan bir postacı (peygamber postacı, aracı, elçi vs demek farscada) olmadığına vurgu yapmış olursun.

sağolasın dostum. zaten 3. sayfada son hali vardı afişin orda peygambere ifadesini değiştirdim. organizatör biziz :tongueout: bir de açayım rengi biraz daha mı iyi olacak. tekrar teşekkür ederim...

noEscapE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fiframe.com
evet güzel bir çalışma olmuş.fontlarda oynasan daha iyi olur .Bencede "peygambere sevgi.." yerine " Peygamber efendimize sevgi olsa daha iyi olur bnce

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
evet güzel bir çalışma olmuş.fontlarda oynasan daha iyi olur .Bencede "peygambere sevgi.." yerine " Peygamber efendimize sevgi olsa daha iyi olur bnce

sağolasın. siz ilk sayfadakine baktınız herhalde 3. sayfada fontun ve peygambere sevgi ibaresinin değiştirilmiş hali var. 3. sayfadakinden mi bahsediyorsunuz yoksa?

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
programı düzenleyendende tasarımız yapandanda allah razı olsun. emeğine sağlık