Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photo Shopla İlk Calişmalarim....

Kartalim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.djnefret.tk
6bursh.jpg

4.jpg

holoskoo.jpg

duvarcopy.jpg

raptasarim.jpg

Yorumlarinizi ßekliyorum Arkadaşlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

_WeSSeLaM_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben inanmıyorum böyle ilk çalışmalrım diyenlere senin ilk çalışmaların bunlarmı?ne yani çokmu yeteneklisin kim bilir kaç ay kaç sene sonra çıktı bunlar

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Kartalim, konu açmadan önce forum kuralları okumalısınız... açmış olduğunuz başlık forum kurallara aykrı.... bizim tarafımızdan başlık düzenleyecek

2:cool: Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.

_WeSSeLaM_ , sizin bu tepki ben anlamadım... her kişi her üye forum kurallara uygun konu açıp tasarımları yayınlayabilir (ilk olsa, kaç sene önce yapılmış olsa çalışmalar bile)... lütfen konu ilgili yorumlarınız yapın...

saygılar

btbf

🌱Yeni Üye🌱
kesinlikle ilk çalışman deyil ,belki senin bile deyil....... (ctrl+c ctrl+v) senin çalışman olabilir

burcuceylan20

🌱Yeni Üye🌱
basit çalşmalar ama yeni başladıysan iyi tabi.dekube ıslemı yapmıssın ama dekube yaptıgın kısılıkle arka fonun renk butunlugunu ayarlaman gerek bu sekılde daha gercekcı daha butunlesmıs gozukebılır.renklerle daha cok oynamaya calıs

Kartalim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.djnefret.tk
basit çalşmalar ama yeni başladıysan iyi tabi.dekube ıslemı yapmıssın ama dekube yaptıgın kısılıkle arka fonun renk butunlugunu ayarlaman gerek bu sekılde daha gercekcı daha butunlesmıs gozukebılır.renklerle daha cok oynamaya calıs

tşk ederim sonunda bana inan biri cikti... tşkler burcuceylan yorumun icin

diger arkadaşlarim
neden ßöyle düşündügünüzü anlayamadim ama ister inanin ister inanmayin bunlar benim ilk calişmam. bunlar hem göründügü kadar cok zor degil bunu ilk okul cocukları bile bir görüşte yapa bilir Anlatim güzel olursa.. yorumlarinizida yazsaydiniz daha makmule gecerdi. yinede herkese tşkler.

burcuceylan20

🌱Yeni Üye🌱
bence boyle ıthamlarda bulunmak yanlıs sen yapmadın oyle degıl kendısının yapıp yapmadıgını sormamıs.belkı profesyonel anlamda ılk calısmalarıdır.

S40

🏅Acemi Tasarımcı🏅
son 2 si ilk çalışma gibi durmuyo
diğerleri çok dandik olmuş :D

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
kesinlikle ilk çalışman deyil ,belki senin bile deyil....... (ctrl+c ctrl+v) senin çalışman olabilir

Türkçemizi Düzgün kullanılım: deyil - değil

CTRL + C CTRL + V söyediğiniz ne demek istediniz? Röferens kullanarak %100 aynısı yapılması bile ilk çalışmalar için gayet başarılı,o da bir emek..

son 2 si ilk çalışma gibi durmuyo
diğerleri çok dandik olmuş :D

Yapmış oldudğunuz yorum neden bu kadar agresiv? Dandik demişsiniz ne anlatmak istediniz... Ayrıca arkadaşımız bildirdi ''İlk çalışmalarım'' bunun için arkadaşımıza yardım etmek amacı ile hatalar nerede, daha iyi (dandik olmayan) olması için ne yapmalı yardım etmelisiniz....

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Ne komik yorumlar gelmiş öyle...Hiçkimse dikkatli incelemiyor mu!Yahu alın biraz büyütüp inceleyin, göreceğiniz hatalar bu işe yeni başlayan insanların yapacağı hatalarla bire bir uyuşuyor. Font seçimleri- gereksiz efektler,gelişigüzel dekupeler, yoğun Bevel and Emboss -Outer glow efektleri,Lens flare ışık modülünün orta yere amaçsızca yerleştirilmesi...

54066035uy5.jpg

Siz arakdaştan daha acemisiniz!
Kızgınlığım yapılan yorumların yanlış olmasına! Eleştirmek herkesin harcı değil, eleştireceksek mantıklı eleştirelim...İnceleyelim, yanlış anlaşılmalara meydan vermeyelim , yoksa meydandaki kalabalığı zapdetmek zor olur...

Çalışmaların sahibi arkadaşım...Hatalarını yazmış olma sebebim hevesini kırmak değil, evet bunlar ilk için güzel çalışmalar, ancak yürümen gereken yol çok uzun ve ne yazıkki gideceğin yere seni götürecek uçuş yapan uçaklar yada son model hız canavarı araçlar yok, yaya gitmek durumundasın...Emin adımlarla bol bol çalışarak aynen devam etmeni isterim...Gereksiz efektlerden kurtul, mevut çalışmaları bol bol incele, sakın sende diğer arkaşların düştüğü hataya düşüp birkez bakıp geçme... Nekadar incelersen okadar fikir edinirsin... Kolay gelsin...

Saygılar...

Son düzenleme:

Kartalim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.djnefret.tk
Ne komik yorumlar gelmiş öyle...Hiçkimse dikkatli incelemiyor mu!Yahu alın biraz büyütüp inceleyin, göreceğiniz hatalar bu işe yeni başlayan insanların yapacağı hatalarla bire bir uyuşuyor. Font seçimleri- gereksiz efektler,gelişigüzel dekupeler, yoğun Bevel and Emboss -Outer glow efektleri,Lens flare ışık modülünün orta yere amaçsızca yerleştirilmesi...

54066035uy5.jpg

Siz arakdaştan daha acemisiniz!
Kızgınlığım yapılan yorumların yanlış olmasına! Eleştirmek herkesin harcı değil, eleştireceksek mantıklı eleştirelim...İnceleyelim, yanlış anlaşılmalara meydan vermeyelim , yoksa meydandaki kalabalığı zapdetmek zor olur...

Çalışmaların sahibi arkadaşım...Hatalarını yazmış olma sebebim hevesini kırmak değil, evet bunlar ilk için güzel çalışmalar, ancak yürümen gereken yol çok uzun ve ne yazıkki gideceğin yere seni götürecek uçuş yapan uçaklar yada son model hız canavarı araçlar yok, yaya gitmek durumundasın...Emin adımlarla bol bol çalışarak aynen devam etmeni isterim...Gereksiz efektlerden kurtul, mevut çalışmaları bol bol incele, sakın sende diğer arkaşların düştüğü hataya düşüp birkez bakıp geçme... Nekadar incelersen okadar fikir edinirsin... Kolay gelsin...

Saygılar...

cok tşk ederim arkadaşim.. ßen duymak istediklerimi sen söyledin allah razi olsun... Burcuceylan20 & Kasta 95 ve senin söylediklerini yorum olarak görüyorum diger arkadaşlarin söylemek istediklerini takmicam ve senin dedigin gißi cok calişip kendimi geliştircem ßu işin peşini ßirakmicam. Saygilarimla...:angel::angel:

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
:D
Evet Düzgün Kullanalım <--- Kullanılım değil ...!!!
[[agresiv? yanlış]] - [[agresif doğru]]
oldudğunuz değil --- olduğunuz olacaktı

E NE DEMİŞLER ? : 3 YANLIŞ BİR DOĞRUYU GÖTÜRÜR.!!!

madem özen gösteriyorsun bir harfe,
yazdıklarınada bi bak derim.!

ilk önce kurallara dikkat et daha sonrada kimseye ukalalık yapma ayrıca ukalalık yaptığın kişinin kim olduğuna dikakt et o insan azmiyle türkçe öğrendi ve zaten gherektiğinde dili dönmediğinde herkesten özür dilemesinide bildi üye olduğundan beris eni takip ediyorum ve sürekli kural hatası yapıyorsun herşeyden evvel saygısızca davranıyorsun herşeyden evvel Kasta095 isimli arkadaşımızın kaç mesaj attığını ve açtığı paylaşımlara bi bakıversen kendi yaptığından utanıcaksın burada kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok ve asla kimsenin çalışmasını üsturupsuzca eleştiremezsin...

Hat-Min

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk iki çalışmanızı yabancı vector brush'ları dağıtan bir sitede gördüğümü söyleyebilirim :)

diğer çalışmalarda ise kesimlere dikkat ederseiz daha güzel sonuçlar elde edebilirsiniz... Ama doğru bildiğiniz yoldan asla şaşmayın.. daha şaşırtıcı dikkat çekici çalışmalarınızı bekler;
iyi çalışmalar dilerim. :)

designeer_hsn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.designerhsn.com
arkadaşın ilk çalışöası olduğu bence doğru zaten effect derslerinden ışık efecti vermiş sonra holoskoyu önüne koyuvermiş en alttada yoğun olarak blending kovboy karakteri kullanmış layer özelliklerini kullanmış eğer bunlara profesyonel diyorsanız.....

designeer_hsn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.designerhsn.com
ama ellerine sağlık souçta bi şeyler yapmaya çalışmış arkadaşımız Kartalim yılma bu yolda devam dersleri kesinilikle takip et her dersten bir şey öğrensen çözersin ....

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
ben inanmıyorum böyle ilk çalışmalrım diyenlere senin ilk çalışmaların bunlarmı?ne yani çokmu yeteneklisin kim bilir kaç ay kaç sene sonra çıktı bunlar

Arkadaşım tabiki photoshop'u açar açmaz çıkardığı ilk şeyler değildir, sonuçta elbet bi program hakkında bilgi gerektirir bu çalışmalar sanırım serbest anlamda ilk çalışmalar demek istedi, brushlara verilen glow ( parlaklık, ateş vb. ) qibi efekler hoş durmuş eline sağlık. . .

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Bu arada Yosa, çalışmalar profesyonel anlamda değil olsada arkadaşın öyle bi iddaası yok serbest çalışmalardaki ufak hataları abartarak yorumlaman çok saçma . . ;)

Kartalim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.djnefret.tk
Ben Sadece Efektleri Nasil yapildigini izledim öyle yaptim ßrush wallpaper. web sayfa calişmalarim ilk hepsi ßakarak ögrendigim konular ßunlar.
yorumlariniz icin tşkler saolun Arkadaşlar.

btbf

🌱Yeni Üye🌱
---------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme: