Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photo Shopla İlk Calişmalarim....

cheLebhi

🌱Yeni Üye🌱
Brushlarla yapılmış ilk çlışmalar :) Yine de o kadar kötü değiller.. İlke göre iyisin bence :) BAŞARILAR..!

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bence gayet güzel çalışmalar :S:S

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım tabiki photoshop'u açar açmaz çıkardığı ilk şeyler değildir, sonuçta elbet bi program hakkında bilgi gerektirir bu çalışmalar sanırım serbest anlamda ilk çalışmalar demek istedi, brushlara verilen glow ( parlaklık, ateş vb. ) qibi efekler hoş durmuş eline sağlık. . .

Bu arada yoŞa, çalışmalar profesyonel anlamda değil olsada arkadaşın öyle bi iddaası yok serbest çalışmalardaki ufak hataları abartarak yorumlaman çok saçma . . ;)

Öncelikle seni bukadar uyarmamıza rağmen hala flood yapıp forum kurallarını ihmal etmen çok saçma;)(bana göz kırparken dikkatli ol)
Tam bir acemi gibi davranıyorsun...Forum kurallarını okumana rağmen hala anlamamış olman ve benim yorumumu da anlamamış olman güzel izlenimler...Sanırım bu yazdıklarımıda anlamayacaksın...Ancak bir denemekte fayda var.

Al bidaha oku bakalım

Gelelim sonrasına :)

Benim yorumumdan sonra ,arkadaşın benim yorumuma olan tepkisi bariz (beni net olarak anlamış) sen anlamışsın (yazık) ve yorumuma yorum yapmışsın (kin kötü bişeydir! Anladın sen beni ). Buda güzeldi.

Yaptğım şey ufak hataları abartarak ortaya çıkarmak değil, abartılı ve saçma yorumların (tıpkı seninki gibi) önüne geçmekti...Tabiki başarılıda oldum...Ama arada file veriyor insan...Pazardan aldığın 1 kilo domatesin hepsi sağlam olmuyor...Pazarcı araya bitane çürük yerleştiriyor...Çürük olmaya bukadar hevesli olma...KEndi yorumunu yap geç...;) Konuyuda daha fazla uzatma.

Son düzenleme: