Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet fotoğrafçı yazsak güzel olur du ama teleffuz açısından yabancı kelime daha albenili geldiği için insanlara bunu uygun gördük tabi bana kalsa sizin dediğinizi yazardım
6 ve 7 güzel. 3. Fotoğraftaki harmanlama&düşünce güzel ama renkler hoşuma gitmedi. Biraz daha üzerinde uğraşsan çok güzel olur, düşünce çok güzel çünkü. Genel olarak Renk Seçimi uyum çok iyi. Sadece Fontları beğenmedim neden bilmiyorum, Eline sağlık, her Logo ayrı bir yetenek
6 ve 7 güzel. 3. Fotoğraftaki harmanlama&düşünce güzel ama renkler hoşuma gitmedi. Biraz daha üzerinde uğraşsan çok güzel olur, düşünce çok güzel çünkü. Genel olarak Renk Seçimi uyum çok iyi. Sadece Fontları beğenmedim neden bilmiyorum, Eline sağlık, her Logo ayrı bir yetenek
değerli yorumunuz için teşekkür ederim renkler konusundada gerekeni yapıcam benim hoşuma gittiği için bu renkleri seçtim başka bi nedeni yok font seçimine gelince gerçekten hoşuma gidiyor bu fontlar