Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galiba sorunun cevabı bu kardeşim burada dikkat etmen gereken yerleri işaretledim resmin çözünürlüğü kadar en be boy oranlarıda önemli bide bu şekilde yap bakalım inşallah işine yarar.
galiba sorunun cevabı bu kardeşim burada dikkat etmen gereken yerleri işaretledim resmin çözünürlüğü kadar en be boy oranlarıda önemli bide bu şekilde yap bakalım inşallah işine yarar.
sol taraftaki resme yüzde 200 oranı ile zoom yapmışsınız. Tabi ki kalite düşer piksellenme olur. en-boy ile ilgili bir durum değil bu. fontun puntosu önemli ki sınırı geçerseniz (ki bazı Ps lerde nasıl oluryorda geçiliyor bu sınır??? ) yazınız bozuk olur. vektör tabanlı programlar en iyisi bu işler için.