Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...
Benimde başıma hiç böle bişi gelmedi. Hayretlik bi vaka sahiden. Pc kullanıcısısın galiba. Böyle sorunları pc werio genelde. Macde karşılaşmazsın bunlarla pek
Merhaba birde şunu denermisin. Yabancı bir forumda buldum.
1. Tüm adobe uygulamalarını kapat. 2. C sürücüsünde Document And Settings klasörünü aç. 3. Sonra kullanıcı klasörünü aç. 4. Local settings klasörünü aç. 5. Application Data klasörünü aç. 6. Adobe klasörünü aç. 7. TypeSupport klasörünü aç. 8. Oradaki herşeyi sil ve photoshopu tekrar aç.
Bunu XP ye göre yazmışlar. Ama vista da pek farklı değil. Bu klasörü bulabilirsin.Şu anda apple başındayım. Vista olsaydı yardımcı olabilirdim. Ama akşam vistanın başına geçeceğim. Problem düzelmez ise yardımcı olurum.
Bence yazı karekterinde bir sorun var yeniden o karakteri yükle sorun çözülür. Örnek resimde gösterdim 1 numara seçtiğinde çalışıyor 2 numaraları seçtiğinde aynı sendeki uyarı çıkıyor.
Font u buradan bulabilirsin: Existence Light Sağ taraftan Download a tıklıyarak indir. E | dafont.com
Nasıl yükleneceğini bilirsin, bilmiyorsan Bilgisayarım/C/Windows/Fonts içine at.
Text Tool Aradı seçtığınız zaman Sol üst koşesinde Text Tool aracı olacak, yanında minik üçgen simgesi, üzerine tıkladığınız zaman çıkan menüden Reset Tool gibi yazı olması lazım, üzerine tıklayınca sorunuz çözülür...
Benimde başıma hiç böle bişi gelmedi. Hayretlik bi vaka sahiden. Pc kullanıcısısın galiba. Böyle sorunları pc werio genelde. Macde karşılaşmazsın bunlarla pek