Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop a nasıl font yüklerim?

sebommm

🌱Yeni Üye🌱
photoshop a nasıl font yuklerım yardımcı olursanız sevınırım (mac)

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshopa font yükleyemessin program fontları pcnin kendi sisteminden görür pcye font yüklemen yeterli saygılar

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Suitcase var dimi hepinizde şimdi diyelimki bir işin fontunu tanıtmak istiyorsunuz yada font yüklemek istiyorsunuz yapmanız gereken fontları bir klasör'ün içinde toplayıp suitcase in içine atmanız attığınızda ok işaretiyle o font klasörünü göstericek ve onun üzerine tıklayıpta yukarıda bulunan activate yazılı sarı ampulü tıkladığınızda aktif hale gelir ve kullanabilirsiniz!!

YADA

Font yüklemek için illaki de suitcase tarzı yazılıma gerek yok. Fontlar elinizde ise System klasörünün üzerine sürükleyip bırakın fontlar Fonts klasörüne otomatik yerleştirilecektir. Fontları nasıl bulurum diyorsanız internette bedava font çok.

sebommm

🌱Yeni Üye🌱
soyledıgınızı yaptım uark coktu hıc font kalmadı napabılırım acıllllll

softdesing

🌱Yeni Üye🌱
bence yanlıs!!!

Arkadasım sisteme font yuklemenin dogru olmadıgını düsünüyorum... Sistemi agirlastırıyo veya programları cokturuyo basıma cok geldi comez zamanlarımda... ordan biliyorum... :rofl:

YADA

Font yüklemek için illaki de suitcase tarzı yazılıma gerek yok. Fontlar elinizde ise System klasörünün üzerine sürükleyip bırakın fontlar Fonts klasörüne otomatik yerleştirilecektir. Fontları nasıl bulurum diyorsanız internette bedava font çok.[/QUOTE]

killmutlu5

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bire1.org
Font Yüklemenin En Kısa Yolu İlk Önce internetten Kendi Beğendiqin FontLarı İndir Vede BaşLat+Denetim Masası+Yazı Tipleri'ne Git tüm İndirdiqin FontLArı Oraya At Sonra Ps Yi Aç Herhangi Bişe Yaz Yazı Değiştirme Yerinden Attıqın Fontları Bul Seç....Bu Kadar...