Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop acil yardım tarattırdıgın bir resmi kestikten sonra nasıl netleştire

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
iki gündür araştırdım ama net bir sonuc alamadım. tarattırdıgın bir resmi kestikten sonra nasıl netleştire bilrim yada vektörel hale nasıl getire bilirim net olarak corelde ne yaptıysam olmadı... belkide ben yapamadım eksiklerimi tamamlamamda yardımcı olursanız sevinirim...

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Taradığınız resmi vektörel e çevirmek için üzerinden yeniden çizmen gerek. Başka türlü vektörel'e çeviremezsin sadece biraz iyileştirirsin blur ve sharp filterlerini kullanabilirsin.

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Taradığınız resmi vektörel e çevirmek için üzerinden yeniden çizmen gerek. Başka türlü vektörel'e çeviremezsin sadece biraz iyileştirirsin blur ve sharp filterlerini kullanabilirsin.

tamam nasıl kullanacagız blur ve sharp nasıl kullanırız anlatırmsısın. ilgin tşk ler ...

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Taradığın materyalin içerini tam olarak belirtebilirsen daha fazla yardım edebiliriz sanırım. Tarama esnasında yeterli kalite ve ince ayarlarla net bir taramaya ulaşabilirsin. Bunu da tekrar çizerek veya vektörel çizime çeviren uygulamalarla çözebilirsin. Detayları yazdıktan sonra daha net bir çözüm yolu sunabilirim...

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Taradığın materyalin içerini tam olarak belirtebilirsen daha fazla yardım edebiliriz sanırım. Tarama esnasında yeterli kalite ve ince ayarlarla net bir taramaya ulaşabilirsin. Bunu da tekrar çizerek veya vektörel çizime çeviren uygulamalarla çözebilirsin. Detayları yazdıktan sonra daha net bir çözüm yolu sunabilirim...

taramayı yaptıgım resim...

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Kara kalem veya baskılı bir resim mi? Biraz açman mümkün mü?

graphicer01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
taradığın resmi netleştirmek mi istiyorsun phtoshopta filter> Noise> jpeg clean up...
Sonra sharpen.. ver...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
taradığın resmi netleştirmek mi istiyorsun phtoshopta filter> Noise> jpeg clean up...
Sonra sharpen.. ver...

Noise ve sharpen uygulamak pek anlamlı değil aslında..CTRL+T (level) veya Curves CTRL + M daha iyi sonuçlar verecektir..