Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Banner Yapımı (Resimlerle)

ademildec

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.panelcim.com
Merhaba değerli Arkadaşlarım Şimdi sizlere Klasik Bir Şekilde resimli Olarak Photoshop Programı ile Banner Yapımını Göstereceğim.Aslında Bunu Video olarak Yapmak istedim Ama İlerleyen zamanlarda daha detaylı Anlatımlar için Video Kullanırım diye Düşündüm..Elimden Geldiğince Açıklamalı Bir Anlatım Yapmaya Çalışacağım.Öncelikel Photoshop Programınızı Açmanızı Rica ediyorum.Photoshop'un Hangi sürümü Olursa Olsun Anlatım Şeklimi Uygulayan Tüm Arkadaşlar Kaliteli Bir Banner Yapabilecektir.
File - New Seçeneği İle Yeni Bir Layer Açıyoruz

resim1.jpg

Açtığımız Layerin Ebatlarını Bannerimizin Ebatları Ne Olacak ise O Boyutlarda Ayarlıyoruz Ben 600x100 Olarak Ayarladım Örnek Olduğu için..!
resim2.jpg

Background Layerini Çift Tıklıyoruz
resim3.jpg

Buradaki Seçeneğe Ok Diyoruz Ve Çalışmamızı Layer Haline Getiriyoruz
resim4.jpg

Küçük F harfine Benzeyen Yuvarlağı Tıklayarak Gradient Seçeneğini Tıklıyoruz
resim5.jpg

Önümüze Gelen Gradient Tabletinden Çalışma Yaptığımız Sitemizin Renklerine Uygun Olan rengi Seçerek Ok diyoruz
resim6.jpg

Soldaki İkon Tabletimizden "T" harfini Tıklayarak Yazımızı Yazıyoruz
resim7.jpg

Yazımızı Yazdıktan Sonra Sağ Alt Köşedeki F Harfine Benzeyen Butonu Tıklayarak Stroke Seçeneğini Tıklıyoruz Bu Seçenek Yazımızın Kenar Border (Çizgi)'sini Vermektedir.
Buradan Gradient Seçeneğini Seçerek 3 Olarak Çıkan Rakamı 1 Olarak değiştiriyoruz Bu da Kenar Çizgimizin İnce Olmasını Ve Banner'imizin Daha Kaliteli Görünmesini Sağlamakta.
resim8.jpg

Bu İşlemlerin Ardından Sloganımızı da Yazarak Banner İşlemini Tamamlamış Oluyoruz Bannerimizin Sağ Ve Sol TAraflarını Çeşitli resimlerle Süsleyerek daha Güzel Bir görünüm Almasını Sağlayabiliriz..
Yaptığınız Yorumlar için Şimdiden Teşekkürler.
Ve Bannerimiz..!
resim9.jpg