Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop bilgim var ancak...

kalemist

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba grafikerler.net üyeleri. Ben ali. Öncelikle, eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Benim Photoshop bilgim orta düzeyde. Hatta orta düzeyden biraz daha fazla diyebiliriz.

Photoshop bilmeme rağmen güzel tasarımlar çıkaramıyorum. Gerek arayüz çizimlerinde, gerek kartvizit tasarımlarında, gerekse afiş tasarımlarında...

Bunun sebebini size sormak istedim. Photoshop bilmeme rağmen başarısız olmamın sebebi sizce nedir?

Abilerim ablalarım sorunumu çözmek için desteklerinizi bekliyorum... Şimdiden teşekkür ederim :)

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle malesef konunu yanlış yere açmışsın :)

Photoshop bilebilirsin öğrenmek çokta zor değil zaten tasarımcı için sadece bir araç programlar. programlarda çok daha iyi ve profesyonel çalışmalar çıkarmak için sürekli deneme tasarımlar yap. Ambalaj tasarımı araştır mesela, sonra bir su etiketi yapmakla başla işe.. Daha sonra bir isimden yola çıkarak logo, ambalaj tasarımları yap. Aklında kalan bir filme afiş yap.. Sürekli dene sürekli araştır, denedikce program bilginde tasarım bilginde artacaktır :)

kolay gelsinn :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Abilerim ablalarım sorunumu çözmek için desteklerinizi bekliyorum... Şimdiden teşekkür ederim :)

Basitçe yazıyorum ve soruyorum:

Hepimiz koşuyoruz!l soru ise kaçımız Hüseyin Bolt veya Asafa Powell?
Hepimiz yüzüyoruz!l soru ise kaçımız Cullen Jones veya Derya Büyükuncu?
Hepimiz bisiklete biniyoruz!l soru ise kaçımız Lance Armstrong?
Çoğunluğumuz futbol oynuyor!l soru ise hangimiz bir Messi veya Ronaldo?

Yapman gereken buradaki isimler gibi sadece çalışmak ve sonrasında daha çok çalışmak...