Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop CS2 de bu effecti nasıl yaparım

alpallovy

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Photoshop cs2 kullanıyorum. bu effecti yapmayı denedim ama beceremedim. Ayrıntılı olarak açıklarsanız çok sevinirim. Teşekkürler

n6855544658259861569.jpg

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
namastee haklı ben denedim oluyor magic tool la arka plan temizlendikten sonra garadient ten istediğin rengi verebiliyorsun:)

sanem08

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar ben burda yeniyim adobe indesegn cs4 veya cs3 lazım bana çok acil siteye baktm ama bulamadm indesegn cs3 olan varsa allah rızası için bizlerlede paylaşabilirmi

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
slm arkadaşlar ben burda yeniyim adobe indesegn cs4 veya cs3 lazım bana çok acil siteye baktm ama bulamadm indesegn cs3 olan varsa allah rızası için bizlerlede paylaşabilirmi
ilegal program paylaşımı yasaktır.

Aşağıdaki linkten Try seçeneğini takip ederseniz uygulamanın 30 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz acil birşey için 30 gün yeterlidir muhtemelen:)
publishing software | Adobe InDesign CS4

sanem08

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim evet acil durum için 30 gün yeterli fakat şimdide 30 gün sonra neyapcam diye düşünmeye başladım bunun demosu falan yokmudur

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Malesef bu programların demosu yoktur.Linkten indireceğiniz InDesign programı 30 gün süre kısıtlamalı olarak yayınlanmaktadır..

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
allah rızası için 3000 küsür dolarlık programlar topluluğunu istemek...
:)