Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop da site yapımı; index sorunu

ccarlos5501

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben tamamen photoshop araçlarını kullanarak kendim bir acemice web sitesi çalışması yaptım yanlız index yani anasayfayı bitirdim seçeneklerden save for web&devices-save-HTML and ımages(.html) olarak kayıt ettim. sonra bunu arkadaşıma gönderdim bi baksın nasıl olmuş diye gonderdim yanlız arkadaşım hiç bişe yok diyo görünmüyo diyo bende indexi başka bi klasöre attım ole çalıştırdım. bomboş sayfa çıkıyo masa üstünde çalıştırınca sorun yok. lütfen yardım edin:puke:

Moderatör tarafında düzenlendi:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Açtıgınız başlık forum kurallarına uygun değil...Lütfen https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Sizin masaüstünüzde çalışacaktır, çünkü resimleriniz bulundugu konum ile sitedeki resimlerin bulundugu konum aynı o yüzden sizde görünecektir.Arkadaşınızda görünmemesi normal.
Örnek:

C:\Documents and Settings\deniz\Desktop\resim.jpeg

Arkadaşınızda:

C:\Documents and Settings\İSİM\Desktop\resim.jpeg' dir.

ccarlos5501

🌱Yeni Üye🌱
peki bu yaptığım siteyi web de yayınlasam bi sorun olurmu yada web de yayınlamak için bi değişiklik yapmam gerekiyormu

MGTR

🌱Yeni Üye🌱
Türkçe karakter kullanma derim daha dün aynı sorun başıma geldi.Sayfanın kaynak kodlarında yer alan türkçe karakterleri ve türkçe imaj isimlerini değiştirdim sorun gitti.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
peki bu yaptığım siteyi web de yayınlasam bi sorun olurmu yada web de yayınlamak için bi değişiklik yapmam gerekiyormu

Ftp' de herhangi bir sorun olmazsa, index sizde normal bir şekilde görünürse; yayınladıgınızda diğer kullanıcılarda da (üyelerde) normal görünecektir.

+Evet,Türkçe karakter kullanmayın.

narabi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
siteye atarken resimleride klasör içinde atki sorun çıkmasın