Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Photoshop Dersleri : Chrome yazı / Su damlasıyla yazı
güzel bi çalışma fakat ben 10. maddeyi anlamadım,çünkü 11. madde filter-sketch-chrome sizinki gibi olmadı,o kısmı daha açık bi şekilde anlatırsanız yapıcam
güzel bi çalışma fakat ben 10. maddeyi anlamadım,çünkü 11. madde filter-sketch-chrome sizinki gibi olmadı,o kısmı daha açık bi şekilde anlatırsanız yapıcam
10. Şimdi Foreground - Siyah, Background - #666666 renk değerlerini verelim ve aşağıdaki sıralamayı aynen takip edelim…
renk kutucuk üzerine:
Foreground - ön planda olan renk tonu
Background - arkadaki olan renk tonu
11 madde %100 derste gibi efekt olmayabilir.. ayarları kendi yazı üzerine yapmalısınız... Photoshop yaratıcılık bir programdır... her şey deneme ile garçekleşiyor...
çıldıriciğim olamaz böyle bişi yaa ben sekizinci maddeye kadr herşeyi düzgn yapıyorum ama filter- render - lighing effect bente etkin olmuo sayfayı 1 de gösterdiniz gibi açıyorum neden böyle oluyo yardımcı olurmusunuz lütfenn..