Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

nzn

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkürler bende bunu arıyordum ne zamandır.

asilhan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
meslek sırlarından birini paylaştın yanii eline sağlık anlatımda çok sağlıklı teşekkürler

Red Eye

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel bir anlatım olmuş.Tebrik ederim.Aynı zamanda denemeyi kendi resminiz üzerinde yapmışsınız sanırım :)

berns

🌱Yeni Üye🌱
çok ii anlatılmış..

emeğine sağlık

demon_n

🌱Yeni Üye🌱
deniyprum ama istediğim gibi olmuyor:(:upset:

kardelen22

🌱Yeni Üye🌱
profesyonellik işte süper olmuş.aynısı yapmak için çok emek istiyor.paylaşımın için teşekkürler.

beyoncebee

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkürler bende uzun zamandır bunun anlatımını arıyordum

zelmac

🌱Yeni Üye🌱
Fotoğrafın üzerinde bir damga var. Bu damga biz rötuş yaparken olması gerekir mi ?

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
eski işim den ince bir nüans. Güzel anlatmışsın kardesim. bilgine emeğine sağlık. ;)
şunuda ben ekliğim stüdyo çekimleri dışından gelen dijitallerde oluyor coğunlukla,bazı fotoğraflarda ışık sekmesinden dolağı kırmızımsı, sarımsı yada yeşilimsi olarak bir renkte baskın gelebilir. Başlamadan önce genel bakışla
Hue / Saturation ayarları ile naturel renkleri yakalarsanız ki pek sık rastlanmaz ama bilinmesi gerekir (*Stüdyoda çalısıyorsanız ve çıktı alıcaksanız; makinenin gama ayarıyla monitör ayarını bire bir yakın yapmalısınız baskıda hata olmaması için) . sonuca daha net ulaşırız.umarım katkım olmuştur.iyi çalışmalar gökhan kardeşim..tekrardan emeğine sağlık.

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en sevdiğim şeylerden biri fotolarla oynamak bu çok işime yarayacak çok mersi :)

macturca

🌱Yeni Üye🌱
Cidden bu yolla yapıyorsan tebrik ederim seni zor bir yol herkez bu yoldan yapamaz çünkü

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Cidden bu yolla yapıyorsan tebrik ederim seni zor bir yol herkez bu yoldan yapamaz çünkü

Herkes bu yola seçmez :) Evet , zor ve en doğru yöntemdir. Ayrıca biraz daha geliştirilmiş bir versiyonu var bu yöntemin. Layer blending leri , ile oynayarak gerçek soft tonları yakalıyorsunuz . Hue saturation ile biraz daha hava vererek brigthness ve contrass ayrıca curvers yardımı ile daha olumlu sonuçlar alarak color balance ile son noktayı koyuyorsunuz ;)

İlerliyen zamanlarda uzun bir anlatım olarak bunuda paylaşıcağım.

Kimsenin bu yöntemi seçmemesi uzun bir yöntem olup , çok hızlı olmanızı gerektiren bir yöntem olduğu içindir. ;)

Genelde piyasada benim saçma sapan diye adlandırdığmı otomatik retouch programları vardır . Onlara alıştırmayın kendinizi arkadaşlar ;).

MC_HUSAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma ve güzel anlatım emeğine sağlık.. ama resimdeki kimse ya sigara ve kahveyi azaltsın yada dişleri fazla fırçalasın:rofl::emo1::rapp:

Emre_0160

🌱Yeni Üye🌱
Yapamadım Bi TurLü Clone Stamp İşlemini GercekLeştiremiyorum Yani Alt Sol Mouse İle Alıyorum Sol tuş İle bırakıyorum ama olmuyor :S