Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: Glass Ball - İngilizce Çeviri Ders

tugba_ustundag

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar 4. adımın Clipping Mask olayını kadar yaptım ama ondan snr rengi sıfırlama işlemini yaptıktan snr maskelmeyi yaptığımda bu işlem renk değişimi olmuyor (Layer paletinde bulunan Add Layer Mask a tıklayın.Tıkladığınız anda foregraund ve backgraund renkleri yer değiştirecektir.) ve bu işlemi yapamadığımdan maske cercevesi bembeyaz kalıyor (içinde siyah top gözükmüyor ) yardımcı olurmusnuz ???

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kısa yolun belki farklı çalışıyorda olabilir..O yüzden Son taraftaki tools menünün altında Renk kutusunun üstünde aşağı/ yukarı ok var..onada tıklayabilirsin..

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Arkadaslar 4. adımın Clipping Mask olayını kadar yaptım ama ondan snr rengi sıfırlama işlemini yaptıktan snr maskelmeyi yaptığımda bu işlem renk değişimi olmuyor (Layer paletinde bulunan Add Layer Mask a tıklayın.Tıkladığınız anda foregraund ve backgraund renkleri yer değiştirecektir.) ve bu işlemi yapamadığımdan maske cercevesi bembeyaz kalıyor (içinde siyah top gözükmüyor ) yardımcı olurmusnuz ???

Sorun değil renklerin üstünde bulunan çeyrek daire şeklindeki oka tıklarsan renkler yer değiştirecektir..
fore_and_background_d.gif

ser1gen2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler aliemre güzel paylaşım

shogen

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler kardeşim ellerin dert görmesin......

ymustafa4

🌱Yeni Üye🌱
abi ben yaptım bi tane cok güzel oldu teşekkür ederim ayrıntılara girmene çok sevındim bu durumda bile iki saatte yaptım:D ayrıntılar olmasa düşünmek bile istemem:)ama tek cam topumuzun üstüne kahve rengi gölgeyi atamadım o kadarda göze batmıyor boşver;)

Lesept

🌱Yeni Üye🌱
10 numara bir çeviri ve detaylandırma. Çok yararlı bir çalışma olmuş eline sağlık. Photoshopla ilgilenip bunu çözmeden geçenler çok şey kaçırırlar,

XuBi

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel paylaşım....

(diE)

🌱Yeni Üye🌱
Ben üçüncü Denemede Yaptım :D:D:D

Benden Öncesi

Benden Sonrası

Protect

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler

Gerçi aradan bayağı bir zaman geçmiş ama ben sonucu paylaşmak adına yazmak istedim. Anlattıklarının aynısını yapmama rağmen, Örnek olarak verilen resimlerdeki gerçeklik olmuyor. Saygılar.

kaoline

🌱Yeni Üye🌱
Ali emre bu dersi aldigin sitenin sahibinden izin istedin mi turkceye cevirmek ve bu forumda yayinlamak icin?

Guzel bir is yapmissin ama etik kisminida halletmissindir umarim.