elifcik
🌟Usta Tasarımcı🌟
--Hareketli Parlama Effecti--
Aşağıda anlattığım yöntem ile sadece yazı değil,bir çok şeye effect verebilirsiniz
1-Öncelikle kendimize yeni bir döküman açacağız.Ben 500x300 boyutunda RGB bir döküman açıyorum.
2-Yazımızı yazıyoruz.Daha sonra layer paletinde yazı layerine sağ tıklayarak "Razterize Layer" diyoruz.
3-"Line Tool" u seçerek dik bir çizgi çiziyoruz.
4-Çizgimizi şekildeki gibi çizdikten sonra Layer paletinden çizgimizin "Blending Options" a giriyoruz."Outer Glow" uyguluyoruz
5-Yaptıgımız çizgiye "Create Clipping Mask" yapıyoruz.(Alt+Ctrl+G)
6-Yukardaki seçeneklerden "Window>Animation" paletini aktif yapıyoruz.Sol alttan da Layeri 1 frame arttırıyoruz.Şekildeki gibi.
7-"Move Tool(V)" aracı ile çizgiyi yazımızın en sağına taşıyoruz.
8-"Animation" paletinden 1.frameyi seçip "Tween" ediyoruz(hareket)
9-File>Save For Web kısmından "gif perceptual" olarak kaydet
10-Sonuç aşağıdaki gibi (fakat ben resmi atamadım özür dilerim
Aşağıda anlattığım yöntem ile sadece yazı değil,bir çok şeye effect verebilirsiniz
1-Öncelikle kendimize yeni bir döküman açacağız.Ben 500x300 boyutunda RGB bir döküman açıyorum.
2-Yazımızı yazıyoruz.Daha sonra layer paletinde yazı layerine sağ tıklayarak "Razterize Layer" diyoruz.
3-"Line Tool" u seçerek dik bir çizgi çiziyoruz.
4-Çizgimizi şekildeki gibi çizdikten sonra Layer paletinden çizgimizin "Blending Options" a giriyoruz."Outer Glow" uyguluyoruz
5-Yaptıgımız çizgiye "Create Clipping Mask" yapıyoruz.(Alt+Ctrl+G)
6-Yukardaki seçeneklerden "Window>Animation" paletini aktif yapıyoruz.Sol alttan da Layeri 1 frame arttırıyoruz.Şekildeki gibi.
7-"Move Tool(V)" aracı ile çizgiyi yazımızın en sağına taşıyoruz.
8-"Animation" paletinden 1.frameyi seçip "Tween" ediyoruz(hareket)
9-File>Save For Web kısmından "gif perceptual" olarak kaydet
10-Sonuç aşağıdaki gibi (fakat ben resmi atamadım özür dilerim