Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
verilen linkte ki fontu indirip açtığımda dosya hata verdi(bozulmus dosyaları sanırım) bende font ismini google aratıp buldum ve indirdim photoshopta bu fontla yazdığım zaman içindeki çiçeklerin coğu kısmı siyah oluyor cok az kısmı beyaz gözüküyor bu yüzden cicek gözükmüyor ve doğal olarak fontuda burdaki gibi kullanamadım nedeni nedir acaba??
verilen linkte ki fontu indirip açtığımda dosya hata verdi(bozulmus dosyaları sanırım) bende font ismini google aratıp buldum ve indirdim photoshopta bu fontla yazdığım zaman içindeki çiçeklerin coğu kısmı siyah oluyor cok az kısmı beyaz gözüküyor bu yüzden cicek gözükmüyor ve doğal olarak fontuda burdaki gibi kullanamadım nedeni nedir acaba??
bu forumdaki en kötü ders anlatımı bu olsa gerek. yazdıklarınızı dikkatli okudum, hatta döndüm döndüm okudum, sanırım türkçe değil yazdıklarınız hatta ingilizce de değil. bu iki dile çok benzeyen başka bir dil. kriptoloji uzmanı bir arkadaşıma da okutucam belki o bir şeyler anlayabilir. belkide harfler latince değildir..