Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: Kolaj: ''Kış masalı''

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence o higlight değil da hard light ben konumda aradım bulamadım ama eminim hard light olucağına..ayrıca istediğiniz kendi zevke göre resimde ki gösterdiğim menü da blending mode değiştirebilirsiniz

adszhg3.jpg

highlight uygulamışsınız ya kollara saçlara boyna vs .onu bulamadım

mozay

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş. ama magic wand ı bulamadım :( ayrıca background restorize yide yapamadım. birda o çam ağacını fazlalığını sildikten sonra bi alttaki resme nasıl öyle aktardınız çözemedim. çalışmam yarıda kaldı :(

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel olmuş. ama magic wand ı bulamadım :( ayrıca background restorize yide yapamadım. birda o çam ağacını fazlalığını sildikten sonra bi alttaki resme nasıl öyle aktardınız çözemedim. çalışmam yarıda kaldı :(

Magic Wand - W tuşunu basınız

Background restorize etmek - layer paletine gelip, backgroun yazılı layer üstüne maus üzeirne sol tuşu ile iki kere tıklayarak menü çıkar, Ok demelisiniz... ya da o layer üzerine gelip maus üzerine sağ clik yapıp menü çıkar - restorize layer

Çam ağıcı - fazlalıklarından kurtulmak için, ben magic wand kullandım.. arka fon sildikten sonra Layer üstüne gelip ctrl + sol tuşu maus üzerine, çam seçili hale gelir. daha sonra Select - All, Select - modify - feather (5px) - ok - Delete - Ctrl + D (seçim iptal etmek için)

Çam nasıl çalışma alanı attım - Move Tool (V) ile çam layer üzerine gelip, oaracı ile çamı tuttum çalışma alanımı sürkelerek taşıdım

ser1gen2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel bir çalışma +rep

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tebrikler bu 3 resimi bana verseniz elde var 0

ynserg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine aklına fikrine sağlık çok güzel olmuş.