Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: kollina yı uzaylı yapalım :)

emuxa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikler paylaşım için teşekürler ama alıntı yapmış oldugun dersi alıntıdır diye belirtseydın :) ayrıca anlatımı olsa yararlı bir ders olurdu şuanki hali ile bu bir ders degildır :)

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkdaşlar alıntı oldugunu yazdım öncelikle onu belriteiym.sonra anlatım için derken teşekr ederim efoja arkdaşımda anlatmış konuyu elleri dert görmesin biraz p.shop biilginize ve kullanımınıza kalıyor konu ;) (mesajı düzeltmemin bir imkanı yok taa ne zman yazmıştım)

muzo2123

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok basit bir çalışma yeni başlayanlar için birebir....

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
öncelikle şunu söyleyeyim her hareketinizde resmi layer olarak çoğaltın. (ctrl-j).İlk olarak resim siyah beyaz hale getirilmiş. ( image-adjustment-desature) bu sadece yollardan biri. daha sonra resim filter-extract ile dekupe edilmiş.siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın dekupenizi.burnu stamp tool ve patch tool yardımıyla düzleştirilmiş. Gözleri filter-ligufy-bloat tool ile irileştirilmiş.daha sonra bir layer açılmış. en üstte resmin olduğu layerın altına alınmış.gözlerden bir tanesi siyah olarak boyanmış.filter-render-lens flare ile parlaklık verilmiş.(50-300 mm brightness 10 olabilir) sonra bu layer da çoğaltılarak öteki göz boşluğuna yerleştirilmiş. daha sonra ctrl+u ile colorize seçilerek göze renk verilmiş.son aşamada yine resmin tamamı renklendirilmiş. uzaylının ten dokusu için değişik filtrelerden kendiniz birşeyler yapabilirsiniz.hatta sponge tool bile dokuyu değiştirir. kolay gelsin.

buyrun okuyun...

««cerven»»

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten yeni başlayanalar için güzel bir çalışma. efoja ablamızda güzel bir şekilde anlatımı yapmış. her ikisine de paylaşımları için teşekkürler.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
adam zaen uzaylı olmaya meraklı.. :D oyle bı tıpe sahıp kı :D
hem ben bunu forumda daha once gormustum sankı

tUcEe.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dedigi gbi anlayan anlıo:D

cesmi_siyah

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle şunu söyleyeyim her hareketinizde resmi layer olarak çoğaltın. (ctrl-j).İlk olarak resim siyah beyaz hale getirilmiş. ( image-adjustment-desature) bu sadece yollardan biri. daha sonra resim filter-extract ile dekupe edilmiş.siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın dekupenizi.burnu stamp tool ve patch tool yardımıyla düzleştirilmiş. Gözleri filter-ligufy-bloat tool ile irileştirilmiş.daha sonra bir layer açılmış. en üstte resmin olduğu layerın altına alınmış.gözlerden bir tanesi siyah olarak boyanmış.filter-render-lens flare ile parlaklık verilmiş.(50-300 mm brightness 10 olabilir) sonra bu layer da çoğaltılarak öteki göz boşluğuna yerleştirilmiş. daha sonra ctrl+u ile colorize seçilerek göze renk verilmiş.son aşamada yine resmin tamamı renklendirilmiş. uzaylının ten dokusu için değişik filtrelerden kendiniz birşeyler yapabilirsiniz.hatta sponge tool bile dokuyu değiştirir. kolay gelsin.

bu anlatim doğrultusunda denemeler yaptim..

eksik kalan bişi oluyor ama bulamadim bi türlü

paylasim için saol

nilsonay

🌱Yeni Üye🌱
çok güsel ama anlatımsız bi yararı yok anlatım eklersen sevinirim şimdiden teşekkürler

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok güsel ama anlatımsız bi yararı yok anlatım eklersen sevinirim şimdiden teşekkürler

Dış yüzeyin ve gözlerin dekupesini yapıyorsunuz.
seçili hale getirip, delete veya back ile siliyorsunuz.
Filter / Liquify seçeneklerinden biraz kurcalamayla enine boyuna biraz oynama yapıyorsunuz.
Başka bir zemini de getirip, Hue veya level seçenekleriyle renklendirme yapıyorsunuz.

noncelalreis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
normaldede uzaylıya benziyordu bu değişik versiyonu olmuş

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
adamın yapısı zaten uzaylı olmaya çok müsait..