Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: Photoshop' ta Renkli Desen Yapımı

ceren_121212

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk 3 aşamaya kadar sorunum yok ayrıca döküman RBG olarak kullanıyorum fakat 4. aşamadaki Blending mode bölümünü hiç bi şekeilde bulamıyorum layer styel den de bulamadım benmi yanlış yapıyorum acaba:sadsmile:teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için:crying:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk 3 aşamaya kadar sorunum yok ayrıca döküman RBG olarak kullanıyorum fakat 4. aşamadaki Blending mode bölümünü hiç bi şekeilde bulamıyorum layer styel den de bulamadım benmi yanlış yapıyorum acaba:sadsmile:teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için:crying:

Blending Options: Layer paşetinde (sağda olması lazım) layer üzerine, Layer3 (mesela) yazı üzerine gelip maus üzerine sağa clikc yapmanız lazım, yapınca menü çıkacak, o menü den Belndign Options diye seçenek olacak.

Layer - Layer Styles - Gradient Overlay

44nv2.jpg

441gh3.jpg

siyah - beyaz gradient üzerine tıklayınca bir menü daha açılıyor. orada istediğiniz gradient verebilirsiniz

442zm9.jpg

ceren_121212

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ama ben sizin dediğiniz şeyleri yapıyorum Belndign Options seçeneğinin nerden çıktığını da biliyorum ama o bölümler çalışmıor sizi uğraştırdığım için kusura bakmayın çok teşekürler

uups

🌱Yeni Üye🌱
;Eyvallah!!!! Çok teşekkür ederim...

figure34

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ama ben sizin dediğiniz şeyleri yapıyorum Belndign Options seçeneğinin nerden çıktığını da biliyorum ama o bölümler çalışmıor sizi uğraştırdığım için kusura bakmayın çok teşekürler

sende ki sorun bende de var son aşamaya gelince işte onlar bir türlü açılmıyor nerde yanlış yaptığımı çözemedim :S