Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: Photoshopla Pürüzsüz Cilt

Handishhh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunlar da beğendiğim 2 sonucum:
3367939ca936ca3efd5f64ddf3e0fe5ed03f380.jpg

33680726c9cfcb300c0cbb722fa943902aeccd3.jpg

Son düzenleme:

GrafiKaiser

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bi uygulama ancak ben birtürlü denilen şekilde yapamadım.. Magic wand la blur uygulamak istediğim yeri seçip o şekilde düzenliyorum cildi.. Burada anlatılan şekilde denedim ama yapamadım bi türlü :worried: duplicate yapıp çoğaltıyorum layerı,sonra çoğalttığım layerın gözünü kapıyorum o layer üzerinde silme yapılmıo öyle olunca,ben de background layerda siliorm ama ozmn da kopyaladığım layerın gözünü açınca eski haline gelio resim :D Magic wand la da yapılıo ama bunu da yapmak istedim..

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr
Güzel bi uygulama ancak ben birtürlü denilen şekilde yapamadım.. Magic wand la blur uygulamak istediğim yeri seçip o şekilde düzenliyorum cildi.. Burada anlatılan şekilde denedim ama yapamadım bi türlü :worried: duplicate yapıp çoğaltıyorum layerı,sonra çoğalttığım layerın gözünü kapıyorum o layer üzerinde silme yapılmıo öyle olunca,ben de background layerda siliorm ama ozmn da kopyaladığım layerın gözünü açınca eski haline gelio resim :D Magic wand la da yapılıo ama bunu da yapmak istedim..

arkadaşım tam tersini yapıyorsun duplicate ettiğin layeri kapatma alttaki layeri kapat ozaman olacaktır

Handishhh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
** Ya ben yapabiliyorum ama şunu beceremedim hani silgi aracıyla silince beyaz oluyor ya ben silince beyaz-gri kareli bir alan oluşuyor sildiğim yerlerde ayrıca bu böyle olunca da gauss dan sonra sildiğim yerler değil silmediğim yerler güzelleşiyor :D :D nerde hata yapıyorum acaba ?

GRAFİKAİSER e: resimli anlatımda üstteki layer kapatılmış ama oBİwAN ın da dediği gibi alttakini kapatacaksın. Umarım yapabilirsin.

GrafiKaiser

🌱Yeni Üye🌱
** Ya ben yapabiliyorum ama şunu beceremedim hani silgi aracıyla silince beyaz oluyor ya ben silince beyaz-gri kareli bir alan oluşuyor sildiğim yerlerde ayrıca bu böyle olunca da gauss dan sonra sildiğim yerler değil silmediğim yerler güzelleşiyor :D :D nerde hata yapıyorum acaba ?

GRAFİKAİSER e: resimli anlatımda üstteki layer kapatılmış ama oBİwAN ın da dediği gibi alttakini kapatacaksın. Umarım yapabilirsin.

Teşekkürler Handishh :) Dediğin gibi yapınca oldu :D Güzel de oldu :)
Ayrıca bende de seninki gibi beyaz-gri kareli alan çkıo silgi ile silince. Onun sebebi alttaki arkaplanın gözünü kapatınca arkada sadece transparan bi alan kalıo,silgi ile silince de o transparan alanı gösterio sanırm :) benim de senin dediğin gibi oluo ama sildiğim yerler blur efekti alıo :D

Blur efektini yaparken silgi ile silme işlemini yaptığın layerın seçili olması lazm,eğer diğer layer seçili ise onun üzerine uygulamış olabilirsin. Aklıma bitek bu geldi :)

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
çok flu oluyor.. netliği bozuluyor. dış hatları bozmadan yapmalısınız bence..

Handishhh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet çene burun gibi yerlerin kenarlarını ince brushla sildiğimde daha güzel ve gerçekçi oluyo çnkü silnce gauss etkilemiyo

yasmin27

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş ama....

üzerine noise de versen daha süper olurdu bence :smile:

Handishhh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pekii,, Buna da noise verdim Biraz da dişler beyaz :wink:

33722230d94750b9e3c115e81b8cb55a92c2363.jpg

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
evet son yaptığınız daha düzgün olmuş en azından hatlar pek kaybolmamış ve çok flu durmuyor..
başarılar..

logosgrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
baya iyi oldu teşekkür ederim bilgi paylaşamın için

Handishhh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu arada hatların kaybolmaması için gülünce çıkan doğal çizgi ve kırışıklıklara gauss uygulamayın daha qzl oluyo

ByMuratby

🌱Yeni Üye🌱
Ben bunu biliyodum ama yinede paylaşımın için teşekkür ederiz tabiki

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Elinize sağlık çok güzel bir paylaşım fakat ben yeni başlayanlar için bir hatırlatma yapayım bunu yapamazsanız sitemizde hazır pluginler blunmaktadır onlarıda kullana bilirsiniz

nilsonay

🌱Yeni Üye🌱
bulduğun şeyi bizimlede paylaşırmısın bu arada güzel çalışma elinize sağlık

raskolniko_v

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok basıt ve qusel .ama bıraz daa qercekcı olması ıcın bıseyler yapılar mı

raskolniko_v

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bırde surface blur var ordan daa ıı bır sonuc alablırız sanırım daa ayrıntılı.radıus ve Threshold ayarları orantılı olması lazım sanırım ben yaptım qayet quseldı.ustalarında bakıp deqerlendırmesını ısterım

grafik4600

🌱Yeni Üye🌱
cok tsk cok pratik bi bilgi ama ben smart blur uyguladim daha dogal ve guzel duruyor gaussian blur biraz fazla bana gore