Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: Photoshopta 3 boyutlu yazı yapımı

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
ders için saol......

Jokont

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bir süre ara vermek zorunda kaldım cvp veremedim sorularınıza,anlatım bana ait değil fakat anlatım üstünden yaptığımda benimki oluyor.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
anlatım eksik kesinlikle yaptıgımda gölge oluyor sadece 3D şeklini almıyor..

paylaşım için teşekkürler..

Jokont

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu dersi alıntı yaptığım altında yazılı,uygulamaları tam yaparak sonucu elde eden varmı?
yoksa herkes eksik anlatımda aynı fikirdemi?

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logodv1.jpg

Olmuş olsa gerek font secimi yanlış aralar cok sık olmuş sanırım persfektifde biraz olmamış gibi kusura bakmayın saygılar.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
bu dersi alıntı yaptığım altında yazılı,uygulamaları tam yaparak sonucu elde eden varmı?
yoksa herkes eksik anlatımda aynı fikirdemi?

en az 10 defa denedim ama yok aynı sonucun benzeri bile cıkmıyor bir layerları birleştirildiginde bu kdar güzel 3d görüntüsü çıkmıyro ne yazık ki

flyman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım yapmanız gerken yazıyı 30-35 kere çoğaltmak.ama size anlayacağınız şekilde söyliyim.alt + aşağı yön tuşuna basılı tutacaksın.o zatenyön tuşuna her bastığında çoğaltıcak.sonra en üstteki hariç diğerlerini seçeceksin layer kısmında.ardında (ctrl+E) yapıcaksın. yukarıda arkadaşımın bahsettiği özellikleri gireceksin...bak hepsi bukadarmış..başarılar...

evet arkadaşlar bende yaptım oldu ama deneme yanılma yoluyla oldu alt+aşağı yön tuşu değilde alt+yukarı yön tuşu ile yaptım ben... bir iki denemeden sonra doğru yol bulursunuz kendinize göre... pylaşım için teşekkürler

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
olmadı yaa yapamadım arkadaşım bencede eksik anlatım var.yinede sağol