Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: Uyuşturucu kullanmış ve dayak yemiş efekti, Resimli anlatım

Y2J

🌱Yeni Üye🌱
Dayak Efekti

Evet elimizde bir adet madonna resmi gelin beraber uyuşturucu kullanmış dayak yemiş sivilceli ivrenç bir kadın yapalım...

BENDEN dayak yemeden önce madonnanın orijinal hali :D
55339028tq5.jpg

şimdi paşka bir yerden burnu kırılmış kan akan bir resimden parça alıyoruz madonnamıza monta ediyoruz yani yüzüne :D

fghfghmz4uq7.jpg

aldığımız parçanın ayarını normalden multiplye getirelim...

şimdi göz altları morarmış bir vatandaşımızın göz altı torbalarını madonna ablamızın torbalarıyla:) birleştirelim alttaki gibi

afadgzj0oj3.jpg

ve yine aldığımız parçanın normal olan ayarını darken yapıyoruz... güzelce cuk diye oturtuyoruz..

sd546s54dfnq9sz0.jpg

arkadaşlar bundan sonra yapıcaklarınız.. sizin yetenek ve yaratıcılıklarınıza kalmış bir kısım yetenek derken, dodge toll, burn tool opaticy ayarları felan filan bunları iyi kullanmak yetenek, yaratıcılıksa sivilcelerin nerde olduğuna karar vermek nereleri morartılmasını iyi bilmek ya işin özü insan anatomisini bilmekte bunun için doktor yakınlarınız varsa bulundukları otopsilere katılın yoksa da evde oyuncak barbie bebeklerin üzerinde çalışabilirsiniz :))

son rötüş ve ayarlardan sonra madonnamızı bu hala getirdik... şimdi gazetelerde madonna uyuşturucu alıp dayak yedi diye manşet yapabiliriz.:))

adfahdgjjq8ol0.jpg

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
:D son halinden iyi...

atalay43

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elleşmen Madonna'mı ya _!!! Kime diyorum ben

güzel çalışma olmuşda Madonna ya yapmayaydın keşke

eline sağlık

Son düzenleme:

esrayet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Makyajını silsen yeterdi.Bu kadar uğraşmana gerek yok.

sea 07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel dayak yemiş eline sağlık

fixx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kadının normal halıde uyusturucu kullanmıs gıbı :S:S:s tskler elıne saglık

berdush_35

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine kollarına sağlık ben daha yeni üye oldum ve bilmem gereken çok şey var bana yardımcı olursanız sevinirim iki resmi mesela bir araya geitrmek için ne yapmam gerekıyor bende adobe photoshop cs2 var yardımcı olursanız çok sevinirim allah kolaylık versin

sR-graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olucağı buydu işte:pp grafikerlerin eline düşmeye görsün kimse rezilde ederiz vezirde:D

Nekr

🌱Yeni Üye🌱
diyorum ki son aşamaları güzelce, açıkca anlatsan da eğlendiğimiz kadar öğrensekte.. sen öğret bak kim daha iyi dövüyor gösteririm ozaman :p .. tşk.

grfkrcnsu

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş tebrikler fakat saçlarıylada oynasaydın hoş olurdu.dayaktan sonra kuaföre gitmiş gibi bu hali:D

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş tebrikler fakat saçlarıylada oynasaydın hoş olurdu.dayaktan sonra kuaföre gitmiş gibi bu hali:D

AYNEN KATILIYORM grfkrcns tamda agzımdan aldın lafı .bencede dayaktan sonra kufore gıtmiş sacını yaptırmış ama makyaj yapıp suratındakı izleri kapatmayı unutmuş gıbı duruyor bence bı saclarıylada oynamalısın merak ettım saclarıylada oynayınca nasıl olacak:):)
hadı sana kolay gelsin paylasım için tesekkurler ellerıne saglık.

elf_1903

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gercekten cok gusel olmus modanna harbı bole bı kadın olsa nası olurdu acaba:p

mavideniz47

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
diyorum ki son aşamaları güzelce, açıkca anlatsan da eğlendiğimiz kadar öğrensekte.. sen öğret bak kim daha iyi dövüyor gösteririm ozaman :p .. tşk.

ay çok güldüm.demek siz daha iyi döverdiniz.çok komik yaaaa.valla hiç gülesim yoktu:rofl::rofl::rofl: