yorgunella abla çok teşekkürler..
EfeBayar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Ocak 2009 Mesajlar 88 Tepkime puanı 1 Web sitesi efeli.net 19 Şub 2009 #21 yorgunella abla çok teşekkürler..
yorgunella ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 1,270 Tepkime puanı 46 19 Şub 2009 #22 EfeBayar' Alıntı: yorgunella abla çok teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
EfeBayar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Ocak 2009 Mesajlar 88 Tepkime puanı 1 Web sitesi efeli.net 19 Şub 2009 #23 yanlız beceremedim ama olsun saolasın
yorgunella ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 1,270 Tepkime puanı 46 19 Şub 2009 #24 EfeBayar' Alıntı: yanlız beceremedim ama olsun saolasın Genişletmek için tıkla ... Hangi bölümde takıldın? Sormak istediğin birşey olursa çekinmeden sorabilirsin..
EfeBayar' Alıntı: yanlız beceremedim ama olsun saolasın Genişletmek için tıkla ... Hangi bölümde takıldın? Sormak istediğin birşey olursa çekinmeden sorabilirsin..
EfeBayar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Ocak 2009 Mesajlar 88 Tepkime puanı 1 Web sitesi efeli.net 19 Şub 2009 #25 o dumanları siyah beyaz yapamadım
I ilkdilek 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 Şub 2008 Mesajlar 79 Tepkime puanı 4 19 Şub 2009 #26 yorgunella hanım düşüncenize ve ellerinize sağlık güzel bir ders olmuş teşekkürler...
organic.candy 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 781 Tepkime puanı 22 Yaş 33 19 Şub 2009 #27 güzel paylaşım olmuş teşekkürler...
yorgunella ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 1,270 Tepkime puanı 46 19 Şub 2009 #28 EfeBayar' Alıntı: o dumanları siyah beyaz yapamadım Genişletmek için tıkla ... tam olarak ne sorduğunuzu anlayabilsem yardımcı olmaya çalışıyorum ama anlayamıyorum :blush: ilkdilek' Alıntı: yorgunella hanım düşüncenize ve ellerinize sağlık güzel bir ders olmuş teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... rica ederim İlkdilek hanım :angel: organic.candy' Alıntı: güzel paylaşım olmuş teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... rica ederim..
EfeBayar' Alıntı: o dumanları siyah beyaz yapamadım Genişletmek için tıkla ... tam olarak ne sorduğunuzu anlayabilsem yardımcı olmaya çalışıyorum ama anlayamıyorum :blush: ilkdilek' Alıntı: yorgunella hanım düşüncenize ve ellerinize sağlık güzel bir ders olmuş teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... rica ederim İlkdilek hanım :angel: organic.candy' Alıntı: güzel paylaşım olmuş teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... rica ederim..
R raskolniko_v 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Ara 2008 Mesajlar 43 Tepkime puanı 1 11 Mar 2009 #29 blur verırken ıkı qoruntu olusuyor net qozuken,senın yaptıqın qıbı deıl.two'cısı wave verıyorsunya onuda yapıyorum senın yaptıqın qıbı qırıntılı cıkıntılı olmuyor.suan uqrasıyorum.tesekkurler paylastıqın ıcın
blur verırken ıkı qoruntu olusuyor net qozuken,senın yaptıqın qıbı deıl.two'cısı wave verıyorsunya onuda yapıyorum senın yaptıqın qıbı qırıntılı cıkıntılı olmuyor.suan uqrasıyorum.tesekkurler paylastıqın ıcın
D DeadPool 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 10 Mar 2009 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 14 Mar 2009 #30 Arkadaşım hiç iyi anlatmamışsın hiç bi şey anlamadım uygulamadada yapamadım daha güzel ve detaylı çalışmalar yapın lütfen
Arkadaşım hiç iyi anlatmamışsın hiç bi şey anlamadım uygulamadada yapamadım daha güzel ve detaylı çalışmalar yapın lütfen