Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş lakin zıplatamadım,hep sağdan sola, soldan sağa gif yapmıştım böyle zıplayanını ilk kez gördüm, bunun bir dersi yokmudur?
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş lakin zıplatamadım,hep sağdan sola, soldan sağa gif yapmıştım böyle zıplayanını ilk kez gördüm, bunun bir dersi yokmudur?
çizim yaptığınız zaman tüm layerler birleştiriyoruz.
topu yukarıda yer alıyoruz... kopya alıp klavye üzerine ok işareti ile (aşağı) 5 kez basıyorum... bir kopya daha - 5 kez aşağı.... böylece top ağağıda olacak
animationa geçiyoruz: tüm layer üzerine gözü kapatıyorum sadece bir layer üzerine gözü açık....yeni pencere açıyorum (animatyon üzerine) - ilk lyer gözü kapatıyorum ikinci layer üzerine gözü açıyorum.... ne zaman tüm layer yerleştirdim aynı şekilde ama tam tersi olacak... yani örnek : 1 2 3 4 5 / 6 / 5 4 3 2 1 - Save As diyorum.... o kadar
Teşekkürler sayenizde birşey daha öğrendim. Lakin sizce neden yavaş oldu şeklin büyüklüğüyle alakalı olabilirmi sıfır değerde ama yinede ağır çekim oluyor, birde 5 kere şartmı altı yada dört olmazmı?
Sıfırdan aşağısı yok manuelde girilmiyor, 0,00 ile 240,0 arası. Ama önemli değil, onu örnek olsun diye yapmıştım, amaç genel hatları anlamak ve oldu. Herşey için teşekkürler.