Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop hata raporu veriyor

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu resme hangi araçla tıklarsam tıklıyım hata raporu veriyor ?
brush clone stamp ve digerleriyle tıkladıgım an bu hata bunun nedeni nedir resim jpeg uzantılı.
başka resimlerde deniyorum hiç bir problem yok.

Benzer konular

tanmac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resmi birde farklı kaydedip denedin mi? Zaten çalışmada tek layer var. Layer'ı flatten image yap ve tif olarak (ya da yine jpeg) kaydet ve dene istersen.
Bir de resim 8 bit mi acaba. Windows bu ne yapacağı belli olmaz.

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
Resmi birde farklı kaydedip denedin mi? Zaten çalışmada tek layer var. Layer'ı flatten image yap ve tif olarak (ya da yine jpeg) kaydet ve dene istersen.
Bir de resim 8 bit mi acaba. Windows bu ne yapacağı belli olmaz.

denedim sorun hala aynı?

tanmac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ektekini bir denermisin. Bende çalışıyor. Ama yine de 2 farklı şekilde kaydettim.

Rapidshare

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok gene aynı sorun her ikisinde de aynı şekilde kapanıyo herhalde resimde var bişey
bilgisayarda var dicem ama farklı pclerde denedim sorun aynı
teşekkürler ilgin ve alakan için

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşım yüklediğin resmi indirdim Adobe Photoshop CS2'de açtım istediğimi yapabiliyorum resim üzerinde..
Senin photoshop programında sorun bence..

C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS??

yada bilgisayarındaki bu yolu izle ve temp isminde kayıtlı dosya varsa onları sil düzelebilir.

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım yüklediğin resmi indirdim Adobe Photoshop CS2'de açtım istediğimi yapabiliyorum resim üzerinde..
Senin photoshop programında sorun bence..

C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS??

yada bilgisayarındaki bu yolu izle ve temp isminde kayıtlı dosya varsa onları sil düzelebilir.

öyle bişey yok işyerindeki 2 pc de de aynı şey oldu evdeki pc de de ilginç olanda bu

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Bu resmi photoshopta mı yaptınız ? Yoksa başka bir programda yapıp düzenlemeye photoshopta mı devam etmeye çalışıyorsunuz ? Eğer öyle yapıyorsanız önceki programla uyum sorunu yaşıyor olabilir resminiz. Tamamen duygusal olabilir. :) Aynı programa dönüp açmayı deneyin. Değilse, alternatif düşünmeye devam edelim ?

Photoshop yüklemenizde sorun olabilir mi?
En son yaptığınız güncelleme (Font, Fırça vb. yükleme) sorunu yaratmış olabilir.

Bu adımları geri almayı deneyebilirsiniz.
Bir de formatı değiştirerek çalışmayı deneyin.

Bu arada kullandığınız sistem nedir?
Mac ise adobe'un sitesinde bir çözüm anlatılmış. Windows ise programı silip tekrar kurmayı deneyin. Kurulum dosyanız da sağlam olsun.

MAC;

Son düzenleme:

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
anne10037.jpg

ben resmin üstünde istediğimi yapabiliyorum..
Sorun kullandığınız programda..

tanmac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu resmi photoshopta mı yaptınız ? Yoksa başka bir programda yapıp düzenlemeye photoshopta mı devam etmeye çalışıyorsunuz ? Eğer öyle yapıyorsanız önceki programla uyum sorunu yaşıyor olabilir resminiz. Tamamen duygusal olabilir. :) Aynı programa dönüp açmayı deneyin. Değilse, alternatif düşünmeye devam edelim ?

Photoshop yüklemenizde sorun olabilir mi?
En son yaptığınız güncelleme (Font, Fırça vb. yükleme) sorunu yaratmış olabilir.

Bu adımları geri almayı deneyebilirsiniz.
Bir de formatı değiştirerek çalışmayı deneyin.

Merhaba. jpg, tif gibi resim formatları standarttır. Uyumluluk sorunu yapmaz. Safari açmış ve editlemiş resmi, ben de hem macte hem pc de yapabiliyorum. Arkadaşın problemi çok ilginç. Çünkü üç pc'de de olmuyor diyor. O üç pc'nin de ps kurulumları aynı mıdır acaba?:smile:

Son düzenleme:

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Aynı olabilir sanıyorum. Ben de öyle düşünüyorum. :)

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Aaaaa evet...
30 günlük program kurmuştur ve lisans bitince hiç bir işlem yapamıyordur..
Evet sorun budur.
Lisanssızsa eğer hiç bir işlem yapamazsın yapsan da kaydedemezsin..

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Photoshop'un Prefences adındaki ayar dosyasında bozulma olabilir. Bu konuda adobe'un sitesinde çözümler verilmiş. Bir de bunu deneyin. Elimden geldiğince çeviriyorum:

Preferences dosyasını yeniden oluşturun:

1- Photoshop'u kapatın.
2-Preferences dosyasını yeniden adlandırın.
(Örneğin, Adobe Photoshop CS2 Prefs.psp -> Adobe Photoshop CS Prefs.psp)

--Photoshop CS2'de: Preferences dosyası C:/Documents and Settings/[Kullanıcı profili]/Application Data/Adobe/Photoshop/9.0/Adobe Photoshop CS2 Settings klasörü içindedir.
NoT: Documents And Settings klasörü gizli olabilir. Görebilmek için Pencerenin Araçlar menüsünden > Klasör Seçeneklerini açtıktan sonra görünüm sekmesine geçip, Gizli Dosya ve Klasörler kısmından gizli dosya ve klasörleri göster seçilmelidir.

3. Photoshop'u başlatın. Photoshop yeni bir preferences dosyası oluşturacaktır.

Dosya adından kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ondan da bahsetmişler.
Umarım bu çözüm yolu sorununuzu çözer. :smile:

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
kullandıgım program 30 günlük demo deil 2 senedir kullandıgım program.
tam hatırlamıyorum ama iş yerine bi ara ben kurmuştum photoshpu galiba aynı program

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnternet sayfası üzerinden direk tut-sürükle yaptığımda bende de böyle bir durum söz konusuydu..Programı silip tekrar yükledim ve C alanında yeterli yer bıraktım..Belki işe yarayabilir..

fahrettinaktas

🌱Yeni Üye🌱
1jpgew.jpg
Arkadaşlar herkese merhaba, Photoshop7 kullanıyorum, birden fazla kopyala yapıştır işlemi yapınca, bir penceredeki resmi ötekine taşıyınca böyle bir hata veriyor, nedeni ne olabilir acaba yardımcı olabilecek var mı?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Sürücünüzde yeterli yer olmayabilir... Birden fazla program açıksa; diğerlerini kapatarak deneyin. Diskteki fazla şeyleri silmeyi deneyin ya da sabırla her işlemi yaptıktan sonra kaydet yapın...Bir de Photoshop'un bellekteki performansını arttırıcı yöntemler var, sürümüne göre araştırma yapabilirsiniz bu konuda...