Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop İle Resim Düzenleyecek.....

wehmet

🌱Yeni Üye🌱
Mevcut çekilmiş resimlerden (Gelin-Damat Resimleri) nesneleri çıkartıp başka fonlara aktaracak,
photoshop kullanabilen cs5'i araba markası zannetmeyen,
feather, expand, smooth nedir haberi olan,
resimleri balta ile kesmeye çalışmayan,
ben grafikerim deyip şu resmi bi kesiver dendiğinde bi saniye programı bir kurayım önce demeyen,
tüm bu açıklamalara rağmen kendi ve benim vaktimi haybeye harcamayacak arkadaşlar ile uzun soluklu parca başı iş şeklinde çalışabiliriz.

Detaylar için:

msn: hakanaksahan@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

7000ap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba belirttiğiniz maile bilgi mesajı yolladım.. Mevcut işlerinizle ilgilenmek istiyorum..

Teşekkürler...

grhan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kitapresimlemeleri.net.tc
photoshop

Merhaba isteğiniz kolay sitemdeki Dijital Illustrasyon linkine tıklarsanız fotoshop çalışmalarıma bakıp karar verebilirsiniz isterseniz bana dönün mail veya tel ile

serdargazel

🌱Yeni Üye🌱
1994 photoshop içindeyim hem matbu hem fotoğraf ile ile ilgili tecrübem var var
(ileri derecede rötüş renklendirme eski foto tamir vs.. ayrıca Nikon d100 ve D200 orta derecede kullanım ve studyo cekim tecrübem var suan aktif olarak fotografcıda calısıyorum
aylığım 900 tl ımkanlarınız daha fazlaysa işe talibim TEL 0545 571 83 33
sayamayacagım kadar gelin damat albüm yapmıslıgım var bunun dısında sünnet nisan
kına hem cekıp hem fonladıklarımı hatırlamıyorum bile işi dört dörtlük yaparım diyorum sadece parasal kısımda anlasalım diğer konular basit

nihatp

🌱Yeni Üye🌱
merhaba
yaklasik 2-2.5 sene kadar bir fotografçida calistim.
12 senelik grafik tasarim tecrübem var
ilaninizla ilgileniyorum.

tesekkurler

ilgilenirseniz nihatpalaz@hotmail.com adresinden mail atabilirsiniz.