Arkadaşlar Photoshop'ta kısayol tuşlarım çalışmıyor.Ne yapmalıyım?Yardım eder misiniz lütfen..!:sad:
M mertwebci 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Ara 2007 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 24 Ara 2007 #1 Arkadaşlar Photoshop'ta kısayol tuşlarım çalışmıyor.Ne yapmalıyım?Yardım eder misiniz lütfen..!:sad:
Gökhan TEKİN ARTniyetli 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 4,702 Tepkime puanı 74 24 Ara 2007 #2 Edit> Prefences> General > Reset All Warning Dialogs a tıklayın bir kere daha tıklayın...
M mertwebci 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Ara 2007 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 24 Ara 2007 #3 Çok teşekkür ederim fakat yine olmadı
Gökhan TEKİN ARTniyetli 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 4,702 Tepkime puanı 74 24 Ara 2007 #4 Programı silip tekrardan kurun.
eralp 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Eyl 2007 Mesajlar 58 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.eryaman.biz 24 Ara 2007 #5 cs2'de bu sorunla ben de karşılaştım. program silinmedi bile cs'in gözünü seveyim cs yükledim tekrar... crack hatasından kaynaklıydı bendeki...
cs2'de bu sorunla ben de karşılaştım. program silinmedi bile cs'in gözünü seveyim cs yükledim tekrar... crack hatasından kaynaklıydı bendeki...
Gökhan TEKİN ARTniyetli 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 4,702 Tepkime puanı 74 24 Ara 2007 #6 İllegal şekilde program kullanımlarında bu gibi problemlerin yaşanması normaldir.
UnKnOwNReaL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Kas 2007 Mesajlar 150 Tepkime puanı 6 Yaş 37 24 Ara 2007 #7 program açılırken ctrl+alt+shift tuslarına basılı tutarsanız photoshop yenı kurulmus oldugundakı ayarlarına gerı doner
program açılırken ctrl+alt+shift tuslarına basılı tutarsanız photoshop yenı kurulmus oldugundakı ayarlarına gerı doner
M mertwebci 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Ara 2007 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 24 Ara 2007 #8 UnKnOwNReaL' Alıntı: program açılırken ctrl+alt+shift tuslarına basılı tutarsanız photoshop yenı kurulmus oldugundakı ayarlarına gerı doner Genişletmek için tıkla ... brushlarım felan gitmez dimi
UnKnOwNReaL' Alıntı: program açılırken ctrl+alt+shift tuslarına basılı tutarsanız photoshop yenı kurulmus oldugundakı ayarlarına gerı doner Genişletmek için tıkla ... brushlarım felan gitmez dimi
O oxicen 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 11 Ocak 2008 #9 arkadaşım o bendede oluyordu programın crackli sanırım baska bi crack bul onunla dene düzelir en azından bende oldu
arkadaşım o bendede oluyordu programın crackli sanırım baska bi crack bul onunla dene düzelir en azından bende oldu
E efsanem 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 11 Kas 2009 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 13 Kas 2009 #10 Ctrl+shift+alt+k ye bi arada bas.. Neyin kısayolunu istiyorsan yap...
A Aquatint 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 30 Ara 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 13 Eki 2011 #11 Gökhan TEKİN' Alıntı: Edit> Prefences> General > Reset All Warning Dialogs a tıklayın bir kere daha tıklayın... Genişletmek için tıkla ... Aynı sorunu ben de az önce yaşadım ve aynen bu şekilde sorun çözüldü... Teşekkürler..
Gökhan TEKİN' Alıntı: Edit> Prefences> General > Reset All Warning Dialogs a tıklayın bir kere daha tıklayın... Genişletmek için tıkla ... Aynı sorunu ben de az önce yaşadım ve aynen bu şekilde sorun çözüldü... Teşekkürler..
E erdemsomyurek 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 5 Nis 2017 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 5 Nis 2017 #12 Teşekkürler Gökhan TEKİN' Alıntı: Edit> Prefences> General > Reset All Warning Dialogs a tıklayın bir kere daha tıklayın... Genişletmek için tıkla ... Meslektaşım çok sağol yaaa programları sildim yükledim bir bakayım dedim bizim sayfa çıktı sağol vallahi şimdi çalışıyor sayende çok rahat ettim
Teşekkürler Gökhan TEKİN' Alıntı: Edit> Prefences> General > Reset All Warning Dialogs a tıklayın bir kere daha tıklayın... Genişletmek için tıkla ... Meslektaşım çok sağol yaaa programları sildim yükledim bir bakayım dedim bizim sayfa çıktı sağol vallahi şimdi çalışıyor sayende çok rahat ettim